2777
2789
عنوان

دروغ پیکرتراشی

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 27 پست

از کاشت ابرو متنفرم انکار یه تیکه فرش دستبافت چسباندن به ابروهاشون خیلی زشت میشن

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

البته اسی نخواستم بترسونمت اون اینطوری شد اطرافمون کسایی هم هستن که چیزی شون نشد

امشو میرم محلشان یک شری برپا موکونومممم دیشدیریدیدین دین 😎🕺💃                                     https://abzarek.ir/service-p/msg/2011893

تقریبا ۵ روزه

خب پنج روز هر عملی باشع درد داره طبیعیه

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
عزیزمممممم😔چه مشکلی برات پیش اومده عوارضش چیه

بخدا نه مینویسن نه میگن قلبم درست کار نمیکنه خون تو پام لخته شده ۲۷ سالمه ولی مثل پیرزنا منی ک قبل عمل دائم ورزش میکردم الان دستو پام میلرزه دو دقیقه نمیتونم روپا وایسته حالم بد. میشه خودم نمیتونم دستشویی برم قرصهای بعد عمل درد کلیه واسم آورده نمیدونم از کدوم دردم بنویسم فقط میتونم بگم به جان عزیزانم قسم بزرگترین اشتباه زندگیم بود

بخدا نه مینویسن نه میگن قلبم درست کار نمیکنه خون تو پام لخته شده ۲۷ سالمه ولی مثل پیرزنا منی ک قبل ع ...

خدا بزرگه ایشالله مثل قبل خوب میشی خدا ازشون نگذره💔

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
من هیچوقت گول این چیزا را نخوردم چون به نظر من بسیییار واضحه که این دست اعمال زیبایی فقطو فقط برا پر ...

عمل بینی حتی عمل زایمان طبیعی و سزارین با این اصلا نمیشه مقایسه کرد 

بخدا نه مینویسن نه میگن قلبم درست کار نمیکنه خون تو پام لخته شده ۲۷ سالمه ولی مثل پیرزنا منی ک قبل ع ...

دیگه خودتو سرزنش نکن 

عمل سنگینیه خوب میشی انشاالله 

انشالله از نتیجش راضی باشی 

خودت رو از نظر روحی و جسمی تقویت کن 

شکم پهلو داشتی مگه ورزشکار نبودی 

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

بابا ۵ روز خیلی زوده آخه

با هر عملی بعد ۵ روز نمیتونی سرپا بشی

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
دیگه خودتو سرزنش نکن عمل سنگینیه خوب میشی انشاالله انشالله از نتیجش راضی باشی خودت رو از نظر روحی و ...

هیچ مشکلی نداشتم فقط از بزرگی سینه آرتروز گردن گرفته بودم شکمم ی ذره بود زیاد نبود خریت کردم

هیچ مشکلی نداشتم فقط از بزرگی سینه آرتروز گردن گرفته بودم شکمم ی ذره بود زیاد نبود خریت کردم

مبارکت باشه 

درد  ،همه عمل ها دارن 

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅

عزیزم سزارین هم حداقل تا دوهفته بعد سرپا میشی هر عملی سخته شما که رفتی پس تو دل کسی رو خالی نکن شاید کسی تصمیم داشته باشه بره

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻