خاستم بعنوان یه آدمی ک قبلا سالم بود و گول تبلیغاتو چرتو پرتو خورد کسی ک حرفای مردم بشدت رو روانش اثر میزاشت بقران دارم با گریه و درد مینویسم بگم ازتون خواهش کنم نه حرف مردم مهم باشه واستون نه گول تبلیغات بخورید با سلامتیتون بازی نکنید حسرت کسایی ک مثل من عمل کردن نخوردید من هرروز دارم میمرمو زنده میشم از درد
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
بخدا نه مینویسن نه میگن قلبم درست کار نمیکنه خون تو پام لخته شده ۲۷ سالمه ولی مثل پیرزنا منی ک قبل عمل دائم ورزش میکردم الان دستو پام میلرزه دو دقیقه نمیتونم روپا وایسته حالم بد. میشه خودم نمیتونم دستشویی برم قرصهای بعد عمل درد کلیه واسم آورده نمیدونم از کدوم دردم بنویسم فقط میتونم بگم به جان عزیزانم قسم بزرگترین اشتباه زندگیم بود
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.