2777
2789

نمیتونم فامیلیم چیه 

اما هیچ جا منو با پسوند فامیلیم صدا نمیزنن 

حتی زمان دانشگاه  توی یه جشن خواستن بهم  لوح تقدیر و جايزه  بدن فقط قسمت اول فامیلیمو صدا زدن من با کلی تریدید رفتم گرفتم بعد دیدم اسم خودمه 

الانم محل کار همینجوریه اصلا پسوند فامیلیمو نمیگن 

دلم میخواد حذفش کنم اما فکر نکنم خانوادم بپذیرن 

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور

دوست داشتم فامیلیمو عوض کنم

تابلوهه هرجا میرم میفهمن ارمنی و مسیحیم ول کن نیستن بیا مسلمون شو

میدونم نیتشون خیره ولی اذیت کنندست

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خیلی از اعضای خاندان ما پسوند رو حذف کردن ولی من اونقدر دوستش دارم گاهی خودم رو با اون پسوند معرفی میکنم همیشه تو امضام فامیلی رو با پسوند می نویسم

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم
دوست داشتم فامیلیمو عوض کنمتابلوهه هرجا میرم میفهمن ارمنی و مسیحیم ول کن نیستن بیا مسلمون شومیدونم ن ...

بیا با هم بریم پزشکی تهران😭😭😭

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده،بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم،بپذیریم که فلان جا حق داشتیم،بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید...پذیرفتنِ موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

بیا با هم بریم پزشکی تهران😭😭😭

🥲❤

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

خیلی از اعضای خاندان ما پسوند رو حذف کردن ولی من اونقدر دوستش دارم گاهی خودم رو با اون پسوند معرفی م ...

ببخش شرایطش سخته زیاد طول می‌کشه تا حذف بشه ؟؟

✨زندگی کتابیست که چاپ دوم ندارد،انسانیت رو سر لوحه زندگی خویش ساخته و دلیل خنده های دیگران باش نه برعکسش🖐🏻🙂

یکی از اقوام پسوندش ضایع بود کلا حذفش کرد

اصلا ضایع نیستم 

خیلیم دوسش دارم اما  این ترید اعصاب  برام نذاشته

“لازم نیست که برای رسیدن به آرزوها تمام پله ها را ببینید، فقط اولین قدم را بردارید.”مارتین لوتر کینگ ، جونیور
ببخش شرایطش سخته زیاد طول می‌کشه تا حذف بشه ؟؟

نه اتفاقا سریع حذف میشه شرایط خاصی هم نداره به خصوص وقتی هر دو طولانی باشه فقط این که توی توضیحات شناسنامه ذکر میشه که چی بوده

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم
خیلی از اعضای خاندان ما پسوند رو حذف کردن ولی من اونقدر دوستش دارم گاهی خودم رو با اون پسوند معرفی م ...

منم همیشه فامیلیمو کامل میگم خیلی بنظرم باهم قشنگه اما مردم خلاصه صدا میزنن

دوست داشتم فامیلیمو عوض کنمتابلوهه هرجا میرم میفهمن ارمنی و مسیحیم ول کن نیستن بیا مسلمون شومیدونم ن ...

هرجوری که دوست داری باش

همه ادیان محتوای اصلیشون یکیه 

هرجوری که دوست داری باشهمه ادیان محتوای اصلیشون یکیه

🤝🥲❤

نه اتفاقا سریع حذف میشه شرایط خاصی هم نداره به خصوص وقتی هر دو طولانی باشه فقط این که توی توضیحات شن ...

آهان خوبه بس ممنون  ♥️

✨زندگی کتابیست که چاپ دوم ندارد،انسانیت رو سر لوحه زندگی خویش ساخته و دلیل خنده های دیگران باش نه برعکسش🖐🏻🙂

شوهرم و خانواده اش پسوند فامیلی شون  و برداشتن 

راحت و بی دغدغه

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤