2777
2789
عنوان

شرکت نکردن همسرم تو جلسه ی خواستگاری داداشم و ناراحتی پدر و مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 101 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب وقتی خانوادت آنچنانه و شوهرت اینچنین، متاسفانه خانواده میزارن به حساب معاشرت ضعیف، نه درونگرایی و ...

واقعا درست میگین برای کابرا توضیح دادم همسرم دلخوری از خانوادم سر مراسم ختم خانواده ش داره. خانواده م زمان کرونا تو مراسمات خانواده همسرم شزکت نکردن همسرم بشدت دلخوره و میگه من یک برادر داشتم مراسم فضای باز بود و هیچکدوم از خانوادت شرکت نکردن منم چیزی نگفتم اونام بذارن من راحت باشم و بهم انقد گیر ندن که همه جا باش. یکجورایی من وسط گیر افتادم 

عزیزم بهش میگم ولی چون خانواده م زمان کرونا تو مراسم فوت خانواده ی همسرم شزکت نکردن همسرم دلخوری هم ...

عه ببین حق داره 😶

به جا یبار صدبار حق داره از این موضوع ناراحت بشه حداقل همون روز تو فضای باز در حد یه تسلیت باید میومدن 

درسته کرونا بوده ولی در حد یه تسلیت سرپایی باید میومدن 

پس دلیلیش اینه همسرت به دل گرفته از این موضوع 

دیگه اینجا نمیتونیم چیزی بگیم چون اگه حتی شما هم بودی مراسمو شرکت نمیکردی 

عزیزم بهش گفتی اونا به خاطر کرونا نیومدن چیزی نگفت ( البته باید میومدن به احترام همسرت ) ؟؟؟

خانوادم میگن خیلی زشته که همسزم شزکت نمیکنه و دلخوری پیش اومده. من باید الان چیکار کنم؟

ن چ زشتی شوهرمنم تو خواستگاری و سیاهه نویسی خواهرم شرکت نکرد گفت ممکنه ی نظر بدم یا ی چی بگم خانوادت برداشت بد کنن بگو مرخصی نداشت نتوست بیاد منم همین کاروکردم

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
عزیزم منم درونگرام و خیلی از جمع ها رو دوست ندارماما فرد بالغ یه مسئولیت اجتماعی و خانوادگی هم داره ...

نظر شما هم درسته چون من ازدواج نکردم زیاد در جریانش نیستم🤦😂😂 

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن
عزیزم خود صاحب مجلس داره میگه اولا حرف رو قبلا زدن و این جلسه سوریه و ثانیا شما از خودمونی مساله ای ...

😓همسرم حس میکنم کمی لج هم کرده البته تا حالا برای آشنایی خانواده ها شزکت کرده و میگه هرچی شرکت کردم کافیه و بخاطر شزکت نکردن برادرم تو مجلس فوت برادرش زمان کرونا. دلخوری داره ومیگه رسومات رو چرا من فقط باید رعایت کنم 

واقعا درست میگین برای کابرا توضیح دادم همسرم دلخوری از خانوادم سر مراسم ختم خانواده ش داره. خانواده ...

وای شوهرت حق صفرتاصد حق باشوهرته

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
خدا رحمتشون کنه باور میکنید من از همون دوران نوجوانی رابطه خیلی کمی با فامیل دارم چون درونگرام و حال ...

عزیزم دیشب جلسه آشنایی بود همسزم شزکت کرد و من یک هفته داشتم بهش میگفتم و انقد بهش گفتم و همسرم شزکت کرد و از اول گفت خواستگاری من نمیام مگه بچه م همه ی این مراسمات من رو می‌برید. من ان شاء الله جشن ها شزکت میکنم. کلا همسرم گوشه گیره مخصوصا اینکه خانواده ش دو سال پیش فوت شدن اصلا حوصله چیزی رو زیاد نداره. دلخوری هم از خانوادم داره

😓همسرم حس میکنم کمی لج هم کرده البته تا حالا برای آشنایی خانواده ها شزکت کرده و میگه هرچی شرکت کردم ...

پشت شوهرت باش و تمام اتفاقا تهدید هم بکن اگه خیلی اصرار کنید خودمم شرکت نمیکنم

🌺عشقم میشه لایک نکنی🌺من لایک دوست ندارم

عه ببین حق داره 😶به جا یبار صدبار حق داره از این موضوع ناراحت بشه حداقل همون روز تو فضای باز در حد ...

ولی شوهرت قطعا عروسی ونامزدی واینا میاد حالا دیگه این خواستگاری و نمیاد 

اذیتش نکن اونا فوت یدونه برادرش نیومدن اینم حالا یه خواستگاری ونمیاد من اول گفتم شوهر شما مقصره الان که شنیدم والا منم بودم حداقل این بود یه بهونه میاوردم خواستگاری وشرکت نمیکردم 

حالا به خانوادت یه چیزی بگو بهونه ای بیار که دوباره دلخوری پیش نیاد 

عزیزم الان دقیق میدونم تو این وسط چه حالی داری 😕😶

وقتی پدرمادرت دوست دارن اونم شرکت کنه دیگه چه دلیلی داره که نباشه بهش بگو اونا دارن بهت احترام میزار ...

جلسه ی آشنایی رو شزکت کرد و میگه چرا منو همه جا می‌برید و میارید و دنبال خودتون. 

به بابام گفتم. بابام میگه طرفداری الکی میکنی زشته ما آبرو داریم. همسزمم میگه منو انقد بی احترام نکنی ...

اوووو اگه اینو میگه ک حق با خانوادته 

خیلی هم دلش بخواد دعوت شده 

گیر خانواده ای نیافتاده ک داماد از خودشون نمیدوننن 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️