2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از اطلاعاتم لذت میبری؟؟؟نمیدونم شاید چندسال پیش برا سبیل شنیدم

خیلی جالبی🤣🤣

دمت گرم شادمون کردی😂

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
وای 😂😂😂تو ذهن اینا چی میگذره چرا یه دختر باید شبیه پسرا سبیل داشته باشه

من یادمه کلا وقتی وارد راهنمایی شدم کلا سبیلامو با پیوند ابرومو تمیز میکردم

اول همچین چیزی نبود یهو اومدن واس خودشون ی قانون تصویب کردن سیبلاتونو نباید بزنین چند وقت یبار چک میکنیم

گفتم یا ابالفضل حالا چیکار کنم شانس اوردم اون موقعی داشتن چک میکردن سیبلام کمی دراومده بود 😂

همش تقصیر اون ناظم پدرسگمون بود خودش دهه شصتی بود قوانین زمان خودشو رو ما پیاده میکرد

یکی نبود بگه بهشون ک اخه دوره با دوره فرق میکنه

یا مثلا تو مدرسه ای ک همه دخترن چرا باید بگن موهاتو بکن تو😐🤣

خواهرزادم سیبیل وزیر ابروهاشوبرداشت گفت زیرابروهامو کم بردارم که بابام متوجه نشه باباش فهمیده بود یه روز گفت چراناقص می کنی صورتت ودرست حسابی اصلاح کن مثل بچه آدم

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

رو سیبیلات غیرت داره 

متعهد به قلبش  🖇️❤️ (( من تو زندگیم دوتا کور دیدم : یکی تو که عشق من و ندیدی ، یکی هم من که جز تو هیچکس و ندیدم ))  محبِ امام زمانم ⛓️✨ درخواست به نی نی یار گزارش میشه.