2777
2789
عنوان

همکلاسیم تهدیدم کرد که کتکت میزنم❗

| مشاهده متن کامل بحث + 548 بازدید | 65 پست
اخه بقیه همکلاسیام ببینن پشتم حرف میزنن نمیخام اونا ببینند درگیرم باخودم من اینکارو نمیکنم اما سکوت ...

عزیزم بله این حرفت درسته ولی ایا توی همه ی شرایط کاربرد داره ؟ نه خیرنداره تو باید از خودت دفاع کنی از حقت هم همینطور   نباید به خاطر کسی یا چیزی این اصل یادت بره وگرنه وجهه معکوسی از خودت نشون میدی و ضعیف به نطر میای هر چیزی حدی داره افراط و تفریط درست نیست به قول معروف اوضاعت تبدیل میشه به دیوار کوچیکتری از ما وجود نداره ؟

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️بحث راجب اینا بود تگم کن مرسی 

عزیزم بله این حرفت درسته ولی ایا توی همه ی شرایط کاربرد داره ؟ نه خیرنداره تو باید از خودت دفاع کنی ...

ولی هیچوقت زیون تلخی نداشتم بددهن هم نیستم بدون توهین بخوام جوابشو میدم حتمن

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..                                   - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولی هیچوقت زیون تلخی نداشتم بددهن هم نیستم بدون توهین بخوام جوابشو میدم حتمن

اوکیه دیگه خودت همه چیز رو میدونی 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️بحث راجب اینا بود تگم کن مرسی 

اوکیه دیگه خودت همه چیز رو میدونی

یعنی الان شما کاربرا فقط میخوایین حق باخودتون باشه؟

صىࢪ این دل،، به زیباشدنـش مي‌اَرزد ..                                   - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

یعنی الان شما کاربرا فقط میخوایین حق باخودتون باشه؟

چرا طلب کاری ؟ قشنگ معلومه عصبی و تندی شدی جمله منو درست بخون بدهکاری نیست 

گفتم خودت خوب میدونی دیگه یعنی از نظرم اگاهی و دیگه نیاز به راهنماییم نداری تو خودت بد برداشت میکنی به من چه ؟ برو ببین چی باعث شده تند بشی و اعصابت خورد بشه بعدشم خودت تاپیک زدی چکار کنم دوستان هم نظر دادن هر کاری میخوای بکن فکر میکنی مهمه ؟ اصلا مگه تاثیر داری توی زندگی ما ؟ ما نظرمون رو گفتیم کمکت کنیم 

دیگه جوابتو نمیدم 

چرا طلب کاری ؟ قشنگ معلومه عصبی و تندی شدی جمله منو درست بخون بدهکاری نیست گفتم خودت خوب میدونی دیگه ...

من شرمنده‌ام حق با شماست