2777
2789
عنوان

مردای نی نی سایت واقعا مرد نیستید

434 بازدید | 52 پست

من یه تاپیک زدم سوالی پرسیدم از همجنس های خودم

یه عده اومدن چنان نکبت بازی دراوردن که از دق کل تاپیکامو قفل کردم

خدایی خجالت بکشید از خودتون 

مثلا مردید؟ 

از مرد بودن فقط ریش گذاشتن رو یاد گرفتید؟؟؟

گر مردی به ریش بود و ذکر

پس شاه مردان خر باشد و نره خر

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیگ لایک

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

بیگ لایک

سلامممممم کجا بودی دختر

@دختر__بابونه     بببین که اومدهههه

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی‌ نی کوچولو تو شکمش داره🩷تیپ شخصیتی:ENFJ

مثل نوار بهداشتی لای زنای سایت زنان و زایمان میچرخن چندوقت دیگه حامله ام میشن 

یکیشون چند وقت پیش تاپیک‌زده بود زنم شکاکه مریضه ادم نیست میخوام بهونه درست کنم طلاقش بدم 

خانمای نی نی سایت براش نوشته بودن بیشعور تو همش بما درخواست دوستی میدی زنت حق داره 

انقدر خودشیفته و روانین 

سلامممممم کجا بودی دختر@دختر__بابونه بببین که اومدهههه

دخترررر قرص برنجه متاسفانه یا خوشبختانه فیک بود نمردم:/   ولی کلیه کبدم داغون شد باید برم چکاپ مداوم. و کلی قرص بخورم .

دوتا خوردم ک بمیرم قطعی ولی بی فایده بود چون ذاتا فیک بود.

بعدشم اومدم تعلیقی خوردم 

دیگه تا امروز نبودن

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

مثل نوار بهداشتی لای زنای سایت زنان و زایمان میچرخن چندوقت دیگه حامله ام میشن یکیشون چند وقت پیش تاپ ...

این حرفا بخدا زشته نزنین توروخدا 😐

فرشته 🧚‍♀️    بیا ناشناسم👇          ول کن جهان را قهوه ات رو بنوش ☕یخ کرد                         https://abzarek.ir/service-p/msg/2009000