2777
2789

یه بچه سه ساله دارم 

میترسم بهش ماکارونی بدم 

برای ظهور امام زمان هر چند تا میتونی🌹صلوات🌹بفرست، حتی شده یه صلوات💚 ظهور آقا نزدیکه ، بعد ظهور دنیا بهشت میشه🙂♥️ #اللهم_صل_علی_محمد_وآل_محمد_وعجل_فرجهم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید چراااا

توی اینستاگرام دیدم دوتا بچه بخاطر خوردن ماکارونی مسموم شدن و فوت کردن

برای ظهور امام زمان هر چند تا میتونی🌹صلوات🌹بفرست، حتی شده یه صلوات💚 ظهور آقا نزدیکه ، بعد ظهور دنیا بهشت میشه🙂♥️ #اللهم_صل_علی_محمد_وآل_محمد_وعجل_فرجهم

ما دیشب درست کردیم خودم چند بار خوردم خانواده خوردن بیخیال بابا

برای خودمون نمی‌ترسم برای بچم میترسم

تک ماکارونی فقط درست کن

.      وقتی میری اون بالا همه چی قشنگ تره، همرو میبینی، همه جا پیداس، دور دستارو بهتر از بقیه میبینی، وقتی میری بالاتر تو راهو بهتر میبینی، مردم به جای راهشون بالا رفتن تورو میبینن، اینا خوبیاشه، اما بزار از بدیاشم برات بگم، اکثر اونایی که دارن نگات میکنن بخاطر بزرگیت نگات نمیکنن، بخاطر اینکه منتظرن صحنه‌ی افتادنت رو تماشا کنن، نمایش جذابیه براشون و اینکه هرچی از بالاتر بیوفتی احتمال نابودی بیشتره، دیدی اینایی که میرن روی بلندی بهشون میگن پایینو نگاه نکن؟ رفیق؛ منم بهت میگم پایینو نگاه نکن همینجوری ادامه بده چون خیلیا منتظر افتادنت هستن، تو انقدر برو بالا که دیگه نتونن ببیننت.❤️                                 پیام ناشناس👈 https://harfeto.timefriend.net/17208210717227