2777
2789

لطفا بی احترامی‌نکنید فقط

من دو تا بچه دارم یازده ساله ازدواج کردم

شوهرم رو خیلی دوست دارم زندگی مون هم خوبه شور 

از همه لحاظ اوکی هست همه چیش

من از اول ازدواج کلا کم خرج بودم اینم عادت کرده

مادرش هم خیلی بی اهمیت به لباس یعنی میگه لباس خریدن ولخرجیه یه لباس و باور کنید ۱۵ سال می پوشه نابودم باشه بازم می پوشه تو گوش بچه هاش هم خونده همین ها رو 

حالا ما امسال خونه سازی داشتیم خیلی زیر بدهکاری و اینا بودیم من تو این نزدیک دوسال هیچی هیچی نخریدم چون خیلی فشار رومون بود

کلا مغرورم هستم خیلی سختمه درخواست کنم ازش

برا خودش تو همین وضعیت بی پولی چند دست لباس خریده 

برا بچه هام هم همین طور 

چند باری گفتم لباس ندارم ولی اهمیت نداده

امروز دیگه اعصابم خورد شد دعوا راه انداختم که چرا اهمیت نمیدی 

میگه باشه بریم بخریم ولی باید این بدهی بمونه این کار بمونه مثلا

خیلی دلم شکسته خیلی

لباسام همه خراب شدن 

حس کلفت بودن دارم 

اینکه همه ی کار را می کنم به دوتا بچه میرسم اصلا نزاشتم بفهمه بچه داری یعنی چی هی گفتم خستس کارش سنگینه بدهکاره اعصابش خورده هی مدارا کردم 

رابطه هم همه جوره اوکی بودمباهاش

حس خیلی مضخرفی دارم غرورم انگار شکسته 

خودم یادش دادم اینقدر بساز و کم خرج بودم 

اشتباه کردم خیلی

حالا چیکار‌کنم 

دوست دارم هم تبیه بشه بدون دعوا که بچه هام تو تنش نیوفتن

هم یکم این اخلاق بدش درست بشه

کاش دستم تو جیب خودم بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر پدرت نمیتونن به بهانه تولد یا روز زن یا شب یلدا لباسی که نیاز داری رو واست بخرن که به شوهرت هم ...

اتفاقا چون می دونن دستش خالیه برام می خرن الان لباسای تنم و بابام خریده 

وظیفشه بخره کلفت چیههههه این وسط غرور و .... رو بذار کنار وظیفشه شما با یادآوری وظایف دیگران که غرورتون رو نمیشکنید

سال دیگه این موقع من تونستم ....😍😍 خدایا برادرزاده ها و خواهرزاده هام رو در پناه خودت حفظ کن

برو بخر حتما 

بدهیش میمونه مشکل خودشه 

برو از شال و نیم بوت و پالتو بخر تا کراپ و بلوز بافت و کیف 

تهش بشه هفت هشت تومن

با پول خرید لباس نه پولدار میشه کسی نه کسی از گرسنگی میمیره

از این به بعد هم ازش ماهانه یه مبلغی بگیر برو با اون برای خودت لباس بخر

عزیزم عقل آدم ها تو چشمشونه تو ظاهرت تمیز و شیک نباشه حتی رفتار بقیه هم باهات فرق می‌کنه

به خودت برس از این به بعد 

که هم اون کم‌کم عادت کنه هم خودت تغییر کنی و به روز و شیک باشی

«از رها کردن نترس…هیچ‌کس نمی‌تواند چیزی که مال توست را از تو بگیرد؛ و تمام دنیا نمی‌توانند؛ چیزی که مال تو نیست را حفظ کنند..»🌿
دوسه بار گفتولی انگار قفلم کردنحس می کنم حالا که گفتم و میگه بریم بخریم غرورم خورد میشه

چه ربطی به غرور داره حقته،اگه حق خودت نمیدونیش، پس بشین منتظر تا بدهی ارو بده حالا اگه بخره اگه نخره.منم خانه دارم بدهکاری وقرض داشتیم دوتایی جمع کردیم تلاش کردیم پس دادیم منم دوسال چیزی نخریدم اما از حق خودمم کوتاه نیومدم هرچی لازم داشتم خریدم فقط زیاده روی نکردم