2777
2789
راستش تو فر پخت تو یه ظرف گذاشت و روش شراب ریخت و فویل کشیدانگل ها اش رو چجوری از بین می برین؟

انگل داره مگه

این حرفا رو فقط تو کشورای مسلمون میزنن

وگرنه بقیه جاها عادی مثل گوشت گوسفند باهاش رفتار میکنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منتظرم ماکارونی داغ بشه

سعی کنید ماکارونی بعد پخت داغ نکنید 

کلا بهتره همون ی وعده استفاده بشه 

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️
شما ارمنی هستین؟ ن اینا ارمنی نیستن .دینشون ولی شیعه هم نیست .نمیخوام بریزن سرم😁

اهااا

اره من ارمنیم گلم

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

انگل داره مگهاین حرفا رو فقط تو کشورای مسلمون میزننوگرنه بقیه جاها عادی مثل گوشت گوسفند باهاش رفتار ...

انگل داره خودشون با شراب مصرف می کنن 

چون شراب انگل ها رو از بین می بره

دین اسلام هم حرام کرده 

غیر مسلمونا خوک میخورن تو دینشون حلاله👍

بله عزیزم .بعد بیشتر وقتا  بوی طبخ غذاشون واقعا نامطبوعه نمیدونم چی هست حالا بوی زهم و کله پاچه ای ک بو بده.یسری گوشت آورده بودن واسمون من نبودم همسرم انداخته بود اشغالی .گفت چه میدونم گوشت چی بوده

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

بله عزیزم .بعد بیشتر وقتا بوی طبخ غذاشون واقعا نامطبوعه نمیدونم چی هست حالا بوی زهم و کله پاچه ای ک ...

خوب کاری میکنین

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

انگل داره مگهاین حرفا رو فقط تو کشورای مسلمون میزننوگرنه بقیه جاها عادی مثل گوشت گوسفند باهاش رفتار ...

انگل داره درسته ..

چون خوک ی حیوانی هست که مدفوع شو میخوره .. 

حتی ما فرانسه رفتیم خیلی هاشون نمیخورن 

کرم مغزی میاره ..

دندانپزشک 6_1 سال 🇷🇺🦷:)کاربر دوم انه_دختری در_پاریس

اهااااره من ارمنیم گلم

چ خوب خیلی ارمنیا رو دوس دارم.وایب خوبی دارن 😊

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

انگل داره خودشون با شراب مصرف می کنن چون شراب انگل ها رو از بین می برهدین اسلام هم حرام کرده

نه درست نیست اینی که میگی

انگل نداره

همه هم با شراب مصرف نمیکنن

بچه هاشونم میخورن و براشون یه گوشت عادی مثل گوسفند و مرغه

بدون تحقیق و از روی تعصب دینی داری حرف میزنی

سرچ کن 

چ خوب خیلی ارمنیا رو دوس دارم.وایب خوبی دارن 😊

مثل تووو🥰❤

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

انگل داره درسته ..چون خوک ی حیوانی هست که مدفوع شو میخوره .. حتی ما فرانسه رفتیم خیلی هاشون نمیخورن ...

اره یهودیا و مسلمونا نمیخورن

ولی بقیه کشورای دنیا عادی میخورن از شرقیا مثل چین گرفته تا کل کشورای غربی 

اگه حرفت اینه که همه اشون کرم مغزی گرفتن که اره تو راست میگی حق با توئه همه دنیا کرمی شدن

اره یهودیا و مسلمونا نمیخورنولی بقیه کشورای دنیا عادی میخورن از شرقیا مثل چین گرفته تا کل کشورای غرب ...

دلیل اینککه کرم مغزی نمیگیرن اینه که گوشت خوک و گراز رو با الکل خوراکی میپزن ..

تا انگل هاش بره

دندانپزشک 6_1 سال 🇷🇺🦷:)کاربر دوم انه_دختری در_پاریس

اخر این تاپیک دعواس ببینین کی گفتم😂😂

ن دیگه هرکی نظری داره .آشنای ما استرالیان گفت ک اصلا کله پاچه و دل جیگر مصرف نمیکنن