2777
2789
عنوان

تراپی رفتم خیلی بدم اومد چرا اینجوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 73 پست
چیا میگفت راجب این موضوع ؟ مثلا که راهکاری داشت؟

من شرایطم خیلی فرق داره ، ولی فهمیدم که طرفم یک شخصیت خودشیفته داشته و منم هم یه آدم وابسته که طرفم نهایت استفاده ازم برد و من فقط ترس از دست دادن اونو داشتم 💔 ولی اون عادی زندگیشو میکرد جوری هم رفت ک انگار اصلا هیچ وقت نبودم 💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من خیلی پیش تراپیستای نختلف رفتم ، یکی میگفت برات جادو گرفتن ، یکی میگفت برو نماز بخون ، یکی میگفت چون متولد فلان ماهی اینجوری هستی ، رسمااااا دیوونه خونه ، اتقد ک ماشالا هما با پول و پارتی بازی ب یه جایی رسیدن دیگه نمیشه تشخیص داد کی واقعیه

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

من شرایطم خیلی فرق داره ، ولی فهمیدم که طرفم یک شخصیت خودشیفته داشته و منم هم یه آدم وابسته که طرفم ...

دقیقا منم 

برای من تنهام گذاشت 

مامانش زنگ زد بهم گفتم خاله پس دل من چی میشه؟ گفت برای کن فقط پسرم مهمه توام برات تجربه میشه اما حالت مهم نیست برای ما 

من خیلی پیش تراپیستای نختلف رفتم ، یکی میگفت برات جادو گرفتن ، یکی میگفت برو نماز بخون ، یکی میگفت چ ...

فقط اونی که میگفت دعا گرفتن برات🤣🤣🤣وای خاله زنک بوده چقد 

من خیلی پیش تراپیستای نختلف رفتم ، یکی میگفت برات جادو گرفتن ، یکی میگفت برو نماز بخون ، یکی میگفت چ ...

این نشون میده تو هم دروغگویی چون هیچ روانشناسی هیچکدوم از این حرفهایی که گفتی رو نمیگه جادو ؟😂

فقط اونی که میگفت دعا گرفتن برات🤣🤣🤣وای خاله زنک بوده چقد

خیلیاشون هیچ علمی ندارن ، افکار و اعتقادات خودشونو میکنن الگو ، از روی همون به بقیه مشاوره میدن 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

چرا بلاک برات زشت به نظر میرسه؟باهاش کنسل کن و تحت تاثیرشم قرار نگیر

نمیدونم حس میکنم زشته بلاکش کنم چون دیگه نمیرم پیشش 

اینم هی پست چرت و پرت میفرسته

خودشیفتگی برام خیلی عجیبه