2777
2789

من با بند ۸ ش دیشب کلی گریه کردم

چقدر معنیش قشنگه 

به خدا الان معنی شعر شهریار رو میفهمم 

🦋به علی شناختم من به خدا قسم خدا را🦋

اخه چطور انقدر قشنگ با خدا حرف میزدن🤌❤

برا ماهم بگو خب

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برا ماهم بگو خب

این بند خیلی به حال من ربط داشت 

مسلما شما هم با بند دیگه ای ارتباط خوبی میگیرید 

بند 8: بار خدایا ! از تو آمرزش میطلبم از هر گناهی که در آن توبه ی خویش را تقدیم به تو کردم، سپس مواجه شدم با کرامت و قسم یاد کردنم به تو و اولیاءت را از میان بندگان بر خود شاهد گرفتم که دیگر به سوی معصیت باز نمیگردم ولی آنگاه که شیطان با کید و حیله اش مرا هدف گرفت و خواری و بیچارگیم مرا به سوی آن کشانید و نفسم مرا به سمت آن معصیت خواند، خود را به جهت حیا از بندگانت مخفی ساختم. و این، از گستاخی من نسبت به تو بود در حالی که میدانم هیچ پرده و بابی مرا ازتو پنهان نمیکند و هیچ حجابی نظر تو را از من نمی پوشاند. پس تو را مخالفت کرده و به آنچه مرا از آن نهی کرده بودی مبادرت نمودم، سپس پرده را کنار زده و خود را با اولیاءت قرار دادم، گویا همیشه مطیع تو بوده و به سوی اوامرت شتابان و از تهدیدهایت هراسان بوده ام. ظاهرم را آنگونه آراستم که بر بندگانم مشتبه شد، در حالی که غیر از تو از درون من آگاه نبود، تو نیز مرا جز آنگونه که آنها مرا میشناختند معرفی نکردی، بلکه حتی نعمتهایی را که به آنها میدادی به من هم عطا کردی. سپس مرا به آنها برتری دادی، گویا نزد تو، همرتبه آنها هستم اینها همه نیست مگر به واسطه ی حلم و بردباری تو و نعمت فراوان تو بر من. پس حمد و سپاس ازان توست ای مولای من ! از تو درخواست میکنم ای خدا ! همانطوری که اینگونه گناه را در دنیا مستور و پنهان ساختی، در قیامت نیز مرا رسوا نکنی ای بهترین رحم کنندگان!

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14253287/%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%BA%D9%81%D8%A7%D8%B1-%D9%87%D9%81%D8%AA%D8%A7%D8%AF-%D8%A8%D9%86%D8%AF%DB%8C-%D8%AD%D8%B6%D8%B1%D8%AA-%D8%B9%D9%84%DB%8C-%D8%B9%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%A7%D9%84%D8%B3%D9%84%D8%A7%D9%85?postId=349211634

اگه اهل قران و چله و ذکر هستید کانال آپارات «نور در نور» رو دنبال کنید! ممنون =-)

این بند خیلی به حال من ربط داشت مسلما شما هم با بند دیگه ای ارتباط خوبی میگیرید بند 8: بار خدایا ! ا ...

❤️

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

واقعا قشنگهمن تو یکی از تاپیکام کامل نوشتمش. با ترجمه

من فقط تو حیرتم از شخصیت امام علی علیه السلام

دعای کمیل اونقدر قشنگ مناجات شعبانیه و این استغفار 

بنظرم ته بندگی برا خدا اینطوره که اینطور باهاش حرف بزنی اونم حضرت علی ک معصوم بودند 

من فقط تو حیرتم از شخصیت امام علی علیه السلامدعای کمیل اونقدر قشنگ مناجات شعبانیه و این استغفار بنظر ...

میخوای بیشتر حیرت کنی نهج البلاغه رو بخون

اشکت در میاد

من وقتی میخونم با خودم میگم خدا چرا حضرت علی رو پیامبر نکرد؟

اگه اهل قران و چله و ذکر هستید کانال آپارات «نور در نور» رو دنبال کنید! ممنون =-)

خیلی خوبه منم چندبار خوندمش استغفار برای  تک تک گناهانمون رو شامل میشه من روزی ۵ یا گاهی ۱۰ تا بندش رو میخوندم به فدای مولای بزرگوارمون آقا علی ابن ابی طالب (ع)

اِنّا نَحنُ نَزّلنَا الذِّکرَ وَ اِنّا لَهُ لَحافِظُون
خیلی ممنونم اجرت با صاحب الزمان قشنگم ❤من با نوای میثم مطیعی خیلی ارتباط خوبی گرفتم

ممنون جان دلم

یه کانال هم تو آپارات دارم. اسمش نور در نور

برای چله ها خوبن

مثلا ۱۰۰۰ تا صلوات و ۴۰ بار بعضی از سوره ها رو پشت سر هم گذاشتم

شاید به کارت بیاد

https://aparat.com/noordarnoor

میخوای بیشتر حیرت کنی نهج البلاغه رو بخوناشکت در میادمن وقتی میخونم با خودم میگم خدا چرا حضرت علی رو ...

واقعا که کم سعادتم😢

کاش زودتر شناخته بودم قبل اینکه خراب کنم 😭😭😭

واقعا وسیله هدایت هستن

ممنون جان دلمیه کانال هم تو آپارات دارم. اسمش نور در نوربرای چله ها خوبنمثلا ۱۰۰۰ تا صلوات و ۴۰ بار ...

واااااای چ عالیه😍😍😍😍😍😍

میشه شما که حالا زحمت میکشید استغفار امام صادق هم بذارید ۴۰۰ تا