2777
2789
عنوان

بیاین بگین خز ترین چیز تو عروسی چیههه😅

| مشاهده متن کامل بحث + 5929 بازدید | 244 پست

آخرین بار ۱۲.۱۳ سالم بوده عروسی رفتم یعنی حدود ۵.۶ سال پیش 

خودمم که عروسی نگرفتم یه عقد شیک گرفتیم و بعد چند ماه اومدیم خونمون

چه همه از همه رنگ ! دوست و دشمن بر سر خوان خدا نشسته‌اند . 🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم خزه یا نه فقط برام پشم ریزونه ی عده از اول تا اخر وسطن و با هر اهنگی ک میاد ب نحوی خودشونو تکون میدن اخریاش دیگه عرق کرده و تیکه پاره خب مگه ایه نازل شده:/

https://harfeto.timefriend.net/16597293448151
اینایی ک با مانتو و شومیز دامن یا شلوارکلا لباس غیر مجلسی میرن عروسیو میگن احه نزدیک نیستیم! شونصدبا ...

خب واقعا همه ک نمیشه لباس مجلسی بپوشن

مثلا عروسی دختر همکار،خب اینقدر نزدیک نیس ک بخان لباس مجلسی و شینیون و ....

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊

باورتون میشه ۵ ،۶ ساله عروسی نرفتم ؟

دعوت شدم کلی فامیل نزدیک ، آشنا و... ولی نرفتم

دوباره هم دعوت شدم فامیل نزدیک اما نمیرم

فقط 34 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هر آدمیزادی یک «رفته ای» دارد ، که هنوز به رفتنش عادت نکرده.. دلم برات لک زده ، آروم بخواب🖤 حالم اصلا خوب نیست ، لطفا برام دعا کنید دارم با افکار خودکشی میجنگم😔💔به یک مو بندم و به سختی خودمو نگه داشتم ..لطفا واسه تودلیم هم دعا کنید🙏🏻✨💖واسه اومدنت خیلی ذوق دارم مامان💜 بینهایت عاشق بارونم✨🌱🤎 «لطفا کامنتم رو لایک نکنید»🌸💕

عینک آفتابی  و همون فرشته ها که گفتی😐😐😐

یارب زه غم حسین دلم محزون کن/در جان و دلم محبتش افزون کن/بی عشق حسین هرآنچه باشد به دلم/خون ساز و زه راه دیده ام بیرون کن😭😭🖤🖤

خب واقعا همه ک نمیشه لباس مجلسی بپوشنمثلا عروسی دختر همکار،خب اینقدر نزدیک نیس ک بخان لباس مجلسی و ش ...

دقیقا

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

کت شلوار پوشیدن خانم ها توی عروسی😐😐کلا شلوار توی مراسم عروسی از خزن ترین کاراستباز اونایی که جین م ...

کت شلوار واسه مجلس دیگه،،،،بعد خیلیا شلوار دوس دارن یعنی کت بی شلوار بپوشن؟؟؟؟چه چیز مسخره ای گفتی ،،،هر کس هرجور دوست نداره میگه خزه

بنظرم مسخره ترین کار رو یکی از اقوام ما کرد.مادر داماد بود

که از اول نه دم در بودن که خوش آمد بگن.نه اصلا به مهمونا سر زدن،نه گفتن چیزی کن هست یانه

فقط آخرش با یه سبد اومدن که مخصوص گرفتن کادو بود🫡

اینکه در حال رقص اهنگ را همخوانی میکنن اینقدر بدم میاد از این کار متنفرم لطفا فقط برقصید لازم نیست ت ...

آی گفتییییییی🤢

اگه جوابتو ندادم فکر نکن کم آوردم ، فقط حوصله فهموندن به کسی که هیییچ تلاشی برای فهمیدن نمیکنه رو ندارم .

اینایی ک با مانتو و شومیز دامن یا شلوارکلا لباس غیر مجلسی میرن عروسیو میگن احه نزدیک نیستیم! شونصدبا ...

خب الان من فردا عروسی دعوتم ولی پول ندارم لباس مجلسی و اینا بخرم 

میشه گفت بلاتکلیف ترین آدم دنیا منم ! برای  هیچی هیچوقت نتونستم‌ خودم تصمیم‌ بگیرم درست و غلط خودمو هم‌ نمیتونم تشخیص بدم🥲 همیشه هم میگم خدایا خودت کمکم کن خدایا هرجا اشتباه میرم تو منو‌ برگردون خدایا من توکل کردم به تو نا امیدم نکن🥲 خدایا هرچی برای صلاحه هرچی تو‌ سرنوشتمه برام رقم بزن من‌خودمو سپردم دست تو 🥲                                                                                                                                                    اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺