2777
2789
عنوان

بیاین بگین خز ترین چیز تو عروسی چیههه😅

| مشاهده متن کامل بحث + 5003 بازدید | 234 پست
والا برا ما شد خزتر از اون این بود که جز سه تا ماشین عروسی که آورده بودن بالای هزار نفر آدم دعوت کرد ...

منم تا دلت بخواد عروسی رفتم عذای بی کیفت و ... خوردم تو عروسیا اصلا جا نبود برا مهموننن و خز ترین عروسی های دنیاااا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

آخرین خیلیییی زیاد حق بود نمیدونم چیه عروس تو عروسیش فک میکنه ملکه است ادا میاد و کم محلی و اینکه ب ...

درست میگی

من خودم از زخم خورده ها هستم کدورت هم نداشتیم فقط من چون خوشگلتر بودم از عروس هولم داد با رفیقش رقصید 

خودشم مقصر بود زشت تر از من شده بود چون من بهش گفتم بیا بریم این سالن کارش خوبه من نمونه هاش دیدم گفت نه رفت 20میلیون ریخت دست اون سالن کاری هم نکرد من هشتصد دادم هرکی رسید بهم چه خوشگل شدی 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

عروس عینک افتابی میزنه،بعد با اهنگ میخواد برقصه😂ینی میخوان مث کلیپای باکلاس اینستا باشه،ولی نمیشه

وای نگوووووووو ما عروسیه داداشم هممون عینک دودی زدیم با عروس و داماد رو به دوربین رقصیدیم عالیییی شد قشنگترین تیکه تو فیلمشون همونه

🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸 خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

اون عکسای فرمالیته که توی تالار میذارن خب من چیکار کنم عکسای شمارو؟

بیا بریم دشت🎶 کدوم دشت؟🎶 همون دشتی که خرگوش تاب داره های بله🎶 بچه صیاد به پایش دام داره های بله🎶 بچه صیدم را مزن🎶 خرگوش مستم را مزن🎶 خواب خرگوش به خواب یار میماند بله🎶 خواب خرگوش به خواب یار میماند بله🎶

وای نگوووووووو ما عروسیه داداشم هممون عینک دودی زدیم با عروس و داماد رو به دوربین رقصیدیم عالیییی شد ...

خو شاید ی تالار باکلاس بودع،یا اهنگ خوبی بودع

ما روستا دعوت بودیم(اصلااا قصد بی احترامی ندارما،اتفاقا عروسیای روستا خیلی خوش میگذره)

تازه عروسیم زن و مرد جدا بود،تو گل و خاک و ..فقطم عروس عینک داشت،دامادم مردونه بود با ااهنگ محلی میرقصید😂

ملیکا،با افتخار شیرازیم🤗