2777
2789
پس چرا میگه از تماست خوشحال میشم

بنظرم شما دیگه زنگ نزن اگر خوشحال میشه خودشم باید زنگ بزنه وگرنه که حتما کسی تو زندگیشه یا نمیخواد ارتباط عاطفی داشته باشه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بنظرم شما دیگه زنگ نزن اگر خوشحال میشه خودشم باید زنگ بزنه وگرنه که حتما کسی تو زندگیشه یا نمیخواد ا ...

بهم گفته بود شرایط رابطه نداره

ولی میخوام حسش رو بدونم

بعضیا محتاتن حتی اگرم بفهمن تا مطمئن نشن چیزی بروز نمیدن از خودشون

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

میفهمه تمایلی نداره خودم یه مورد همکلاسی بود بنده خدا نمیدونست من تو رل هستم منم حقیقتا به دلم ننشسته بود با اینکه دختر خوبی بود ولی خب متوجه نبود دیگه سعی میکردم در حد همون دوستی دانشگاه نگه دارم ولی ایشون مثلا رفتن کافی شاپ خود دانشگاه هم ازش دیت برداشت میکرد. 

نیمه‌ی تاریک ماه 💎

بهم گفته بود شرایط رابطه ندارهولی میخوام حسش رو بدونم

خب اینکه خودش گفته،پس دنبال فاز چی می‌گردی؟

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨

یعنی چی خب نباید بحث رو بکشه به احساس؟

شما گفتی خودش گفته شرایط رابطه نداره

بعضیا محتاتن چیزی نمیگن تا طرف خودش مستقیم بگه،ولی خب کسی که بخوادت از یه راهی سعی میکنه بهت بفهمونه،اونیم که میگم محتاطه برای روابط دوستیه صرفا

میترسم مستقیم بگم بگه نخ

نگو،طرف خودش گفته دنبال رابطه نیستم