2777
2789
عنوان

راهنمایی شما منجر به ازدواج من میشه (کمک)

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 28 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودم میدونم له این بهونه میخواست شماره ام و بگیره الان باید چی کار کنممم

پیام نده اگه واقعا بخوادت پیام بدی فکر میکن اهل دوستی بودی وهستی

مسیح فرمودحقیقتی که حتی در تاریکی از گفتن آن هراس داشتید روزی در روشنایی شنیده خواهد شد و ایمانی که در کنج خانه ها آموختید روزی بر پشت بام ها فریاد خواهند زد.

اخه منم ازش خوشم میاد واقعاا از همه لحاظ خوبه

هرچقدم خوب باشه از نظرت

این طرز برخوردش و حس زرنگیش کل رندگیتو نابود میکنه

اونی که با صراحت بیان میکنه شماره بده عاقبتش دردناکه

چه برسه به اونی که با دوز و کلک بیاد

.

عزیزم شما همتبار منی ظاهرا در مورد تاپیک آخرت نظر میدم ولی اینجا چون دچار سوءتفاهم میشن و بحثهای قومیتی راه میندازن همین دیشب تو یه تاپیک من نظر گذاشتم که خوبن ولی باید ب  خودشون ازدواج کنند که متاسفانه اومدن اونجا و کلی توهین و بی احترامی به لرها و بختیاریها کردن و تاپیک تعطیل شد

گلی اگه طرف رو واقعا دوست داری با تحقیقات کامل باهاش ازدواج کن 

عزیزم شما همتبار منی ظاهرا در مورد تاپیک آخرت نظر میدم ولی اینجا چون دچار سوءتفاهم میشن و بحثهای قوم ...

هنوز تو مرحله شماره دادنها ن ازدواج کمک واسه پیام دادن یا ندادن میخاد 

کاربری دست دو نفره 🦦😐

ما سه تا دختر دادیم بهشون یکی که خیلی قدیم بوده شوهرش مرد خوبی بود و کلا با خانواده ش قطع رابطه بود زمانی که با اون خانم ازدواج کرد.زمانیکه شروع به رفت و آمد کردن میگه هر بار میدیدمشون اینقدر میچزوندن منو که تا چندروز حالم بد بود.

دختر همین خانم زن کردها شده و خون گریه میکنه همون که یکی از خانمها گفت قهرقهرو وزودرنج به شدت به حرف خانواده و بی برنامه تو مسائل اقتصادی مثلا خودش خونه زندگی درست و حسابی نداره برا داداشش عروسی میگیره و...اصلا حرف دختره رو گوش نمیکنه حتی تو مسائل کوچک بسیار لجباز و خانواده ش بسیار زبون دراز و وحشی

اینا مال کردستانن

من باشم نمیدم طرفم پیگیر باشه باز جلو رام سبز میشه این سری شماره میدم خودش پیام بده

منم میخواستم پیام ندم ولی روز آخری بود که همو دیدم شهر ما شهر بزرگی اینکه همو اتفاقی ببینیم احتمال اش صفره 

مورد بعدی کرمانشاهیه و پزشکه

اول که اومد میخواست قد بازی دربیاره و یه سری حرکات که اینطوری لباس نپوش و اونطوری آرایش نکن اما با قهر خانمش خیلی زود جا زد و الان هم بعد بیست و خرده ای سال خوبن اما شوهرش هیچ جا نمیره دیدی ما بختیاریها مراسم و اینا برامون خیلی مهمه این هیچ جا نمیاد با زنش نه مراسم نه مهمانی نه عروسی نه کسی خونه ش میره نه خودش خونه کسی میره کاملا منزوی خانمش میگه اینا همه شون همینطورن از رف  و آمد بدشون میاد دیگه نمیدونم اینا فامیلی اینجوری ان یا میشه به کرد بودنشون ربطش داد

منم میخواستم پیام ندم ولی روز آخری بود که همو دیدم شهر ما شهر بزرگی اینکه همو اتفاقی ببینیم احتمال ا ...

کلا برای دو ساعت نشست و برخاست خوبن نه برای یک عمر زندگی

همیشه هم به زبون خودشون حرف میزنن مخصوصا اگه زبونشون رو بلد نباشی کلا نژادپرستن و میگن ما حیف شدیم تو ایران 

خود ما بختیاریها دیدی چقدر یه غریبه میاد داخلمون احترام میذاریم بهش دورشو میگیریم احساس غریبی نکنند اینا کاملا عکس ما رفتار میکنند غریب کشن