ارتودوکس💒 سینگل و متعهد💍 متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤
✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اینکه نمیتونم سمت کتاب برم و درس بخونم، و این موضوع باعث شده از طرف اطرافیان مورد سرزنش قرار بگیرم و ...
میری سمت کتاب چه حسی میگیری؟
✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.
تمام خاطرات بدی که در دوران تحصیلم داشتم و حرفهای منفی دیگران میاد سراغم ضربان قلبم میره بالا و تنگی نفس میگیرم، بخدا که به مشاور مدرسه هم توضیح دادم ولی همشون فکر میکنن من بهونه میارم، من اگه درس خون نبودم چرا اومدم تجربی چرا نمونه دولتی قبول شدم، بهونه نمیارم.... هیج کس باور نمیکنه
تمام خاطرات بدی که در دوران تحصیلم داشتم و حرفهای منفی دیگران میاد سراغم ضربان قلبم میره بالا و تنگی ...
چه خاطراتی بیشتر اذیتت میکنه
صحنه هایی که مادرم و خالم سرزنشم میکردن، دیگران مسخرم میکردن، خاطراتی که مربوط به دبیر پایه هفتم و سومم بود... ی دبیر شیمی داریم الان دقیقا عین دبیر پایه هفتمم هست هر وقت می بینمش حالم بد میشه
صحنه هایی که مادرم و خالم سرزنشم میکردن، دیگران مسخرم میکردن، خاطراتی که مربوط به دبیر پایه هفتم و س ...
یه نوع فوبیا پیدا کردی. این مشکل پیش میاد و هست من درکت میکنم.
یه سری راه کارداره ولی مجازی به نتیجه نمیرسی به نظرم. بری پیش یه مشاور حضوری خیلی بهتره شاید بخواد حتی یه مدت دارو مصرف کنی.
یه نوع فوبیا پیدا کردی. این مشکل پیش میاد و هست من درکت میکنم. یه سری راه کارداره ولی مجازی به نتیجه ...
پیش روانپزشک خواستیم نوبت بگیریم تا ۲۵ آذر نوبت نمیدن، تا نوبت بدن من مردم و زنده شدم، به طور جدی خواستم خودکشی کنم، امتحانات ترم اول هم نزدیگه من نمیددنم برای ترم اول چیکار کنم 😭😭😭😭
پیش روانپزشک خواستیم نوبت بگیریم تا ۲۵ آذر نوبت نمیدن، تا نوبت بدن من مردم و زنده شدم، به طور جدی خو ...
نه روانپزشک. مشاور کم نیست همین امروز بهت وقت میدن. خودکشی چیه بابا مگه ادم برا درس خودکشی میکنه. تهش افتادنه دوباره بعدا میدی اینقد فکر نکن مهمه.
درست میشه غصه نخور