2777
2789
عنوان

چه کنم مغزم از دیشب داره منفجر میشه همه چیز از اون شب شروع شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1502 بازدید | 98 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اسی به این فکر کن اگر نامزد قبلیت واقعا دوستت داشت الان باید اون شوهرت بود نه این آقا زندگیت رو بخاط ...

میدونم و همه ی اینا رو قبول دارم که الان با این اقا نامزدم

میخوام وارد یه زندگی جدید بشم

ولی اصرارش واسه جشن چیه خدا عالمه 

دلم نمیخواد به این فکر کنم که میخواد نامزد سابقش خبر دار شه ولی نمیتونم

تو میخوای اینو بازی بدی و کسی چیزی ندونه تا اگه اون یارو برگشت اینو ول کنی بری؟چقد وقیح شدن آدمادیگه ...

من نخواستم کسی رو بازی بدم

اگه قرار بود اینکارو کنم انقدر ماجرا رو جدی نمیکردم

منم بگم اشتباه از تو بوده یا نه ؟ 

حق با نامزدت هست 

اگر هر فکری راجع بهت بکنه مسببش خودتی 

هم پنهان کاری میکنی هم رسما بهش میگی دلت جای دیگه و اینجوری بذر کینه و بی اعتمادی را میکاری

این اقا الان داغه اینقدر منطقی برخورد میکنه پس فردا تو زندگی یادش میفته چیا شنیده اون وقت میشه اول بدبختی 

نمیشه اینو تو آب نمک بخابونی و چشم انتظار یکی دیگه باشی 

یا بکن اون دندان لق را و دل بده به زندگی جدیدت و مراسم بگیر و اول به خودت بعد به اون نامزد قبلی و فامیل ثابت کن از الان به بعد آدم زندگیت این شخص هست 

یا تمام کن این رابطه بلاتکلیف را و منتظر باش تا نامزد قبلیت برگرده 

البته اگه  نامزد قبلی پیش خودش اینجور فکر نکنه که ( خیلی ببخشید ) تو آدم دم دمی هستی و هر بار با یکی یا اینجور راجع بهت فکر کنه که رفت دور هاش را زد دید بهتر از من پیدا نمیشه 

یا بگه دست خورده یکی دیگه بوده حالا آمده با من یا بگه خودش پا پیش گذاشته من هم میتونم بعد ها منت سرش بزار یا هزار فکر مزخرف دیگه 

ببخش اگه بد حرف زدم ولی حس کردم به یه شک واقعی احتیاج داری تا به خودت بیای و بدونی داری چیکار میکنی با زندگیت

میدونم و همه ی اینا رو قبول دارم که الان با این اقا نامزدممیخوام وارد یه زندگی جدید بشمولی اصرارش وا ...

به جنبه خوبش فکر کن که هم میخواد شما رو به عنوان نامزد رسمیش به فامیل خودش معرفی کنه و هم یه روز به یاد موندنی برای شما بسازه 

پس چرا با خواسته ش مخالفیچرا جلو روش میگی ب کسی دیگه علاقه داری

من میتونستم هیچ چیزی راجع به نامزد سابقم بهش نگم چون نه عقدی کرده بودیم نه هیچی من فقط خواستم حقیقت رو بهش گفته باشم وقتی اون به روم میاره منم مجبور میشم با این وضوح جوابشو بدم

منم بگم اشتباه از تو بوده یا نه ؟ حق با نامزدت هست اگر هر فکری راجع بهت بکنه مسببش خودتی هم پنهان کا ...

من از اینکه نامزد سابقم بر نمیگرده مطمئن شدم که دل به یکی دیگه بستم

همه ی حرفای شماهم قبول دارم

ولی چشمم ترسیده ، نمیدونم درک کنید یا نه میترسم 

من میتونستم هیچ چیزی راجع به نامزد سابقم بهش نگم چون نه عقدی کرده بودیم نه هیچی من فقط خواستم حقیقت ...

هر حقیقتی قابل گفتن نیست چون حتی اگه فراموشش کنی یه شک رو برا همیشه تو دل نامزدت کاشتی

تو هم میتونستی ب خودت لطف کنی تا وقتی یه رابطه برات تموم نشده وارد رابطه دیگه ای نشی

میدونم و همه ی اینا رو قبول دارم که الان با این اقا نامزدممیخوام وارد یه زندگی جدید بشمولی اصرارش وا ...

با مراسم یا بی مراسم ، حالا یا چند وقت دیگه آخر خبر به نفس میرسه که ایشون نامزد کرده 

به نظرم اسرار واسه مراسم برای اینه که به خود تو ثابت کنه دیگه باید از فکر نامزد قبلی بیرون بیای و بپذیری که الان این ادم تو زندگیت هست و قراره از حالا به بعدت را با این آدم بسازی

با مراسم یا بی مراسم ، حالا یا چند وقت دیگه آخر خبر به نفس میرسه که ایشون نامزد کرده به نظرم اسرار و ...

نمیدونم دقیقا باید چیکار کنم یه کاری کردم موندم توش 

کاش یه چند وقت ولم کنن همه

(دقتتو دوست داشتم (اسم نفس))