2777
2789

جنس مذکرم نیستا 

فامیله 

صمیمی هم نیستیم که همیشه با هم صحبت کنیم فقط در حد تبریک استوری و اینطور چیزا بعد پیام داد یه بار بعدش منم جواب پیامشو دادم سین کرد جوابم داد بعد من در جواب پیام اون یه چیزی گفتم دیگه سین نزده 😑 حدود دو سه هفته میشه 

جالب اینجاست آنلاین هم میشه ها ولی سین نکرده ینی کل چتو پاک کرده یا از عمد این کارو کرده ؟؟

قبلا هم پیام تبریک براش فرستاده بودم ولی تا دو روز اینا سین نزد منم پاک کردم الان همونطور

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا منم اینجوریم ببین.مثلا تشکر کرده جوابشو دادم بعد قلب فرستاده جوابشو دادم باز یچیز دیگه فرستاد ...

نه اتفاقا خب منم اینطوریم در جواب قلب و اینا دیگه چیزی نمیفرستن 

ولی خب پیام من ایموجی اینا نبود همین متن پیام بود کلا اصن سین نزده باز میتونست سین بزنه چیزی نگه ولی کلا سین نزده

تو هم دیگه سین نزن پیاماشو .. چقد حال به هم زنن این جور افراد 

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛
جالب اینجاست طرف تحصیل کرده هست حالا

بیخیال برو پیامتو پاک کن دیگه هم از این به بعد پیامش نده 😅 

لطفا برای شادی روح پدرم یه صلوات بفرستین 😔💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 آقایون درخواست دوستی به هیچ وجه ندین قبول نمی کنم .. یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛