2777
2789
عنوان

طلا هامو بخاطر ساخت خونه شوهرم میخواد

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 81 پست
خب پس شک نکن منم همسرم بهم اعتماد کرد هم طلاهاشو تقریبا دو برابر پس دادمهم خونه بنامش کردم بخاطر اعت ...

باریکلا حالا که خانومت انقد همراهی میکنه لطفا تو سایت زنونه نچرخ   

سر صبحی چی میخواین اینجا

دو روز دیگه زیر سرش بلند بشه هیچی دستتو نمیگیرهطلایی ک از دست دادیاون خونه هم زده میشه بنام یکی دیگه ...

تا سرشون نیاد فکر نمیکنن که 

ه نظرم یه زن باید یه فکری برای آینده بکنه و خدای نکرده اتفاقی افتاد چیزی باشه باهاش زندگی کنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره این خوبه بگم لااقل نصفش رو بزن ببینم باز قبول نمیکنه اگه قبول نکنه منم نمیدم

دقیقا بگو نصف خونه رو به اسمم بزن

طلاهارو با کمال میل میدم

میخوائیم صاحب خونه بشیم چرا که نه

لا اقل دو دونگش رو بزنه به اسمت

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝
تا سرشون نیاد فکر نمیکنن که ه نظرم یه زن باید یه فکری برای آینده بکنه و خدای نکرده اتفاقی افتاد چیزی ...

اره نهایتش میشه همین خانمایی تاپیک میزنن شوهرم خیانت کرد

شوهرم دست بزن داره

شوهرم معتاد شده

نمیتونم جدا بشم چون هیچی ندارم

دقیقا بگو نصف خونه رو به اسمم بزنطلاهارو با کمال میل میدممیخوائیم صاحب خونه بشیم چرا که نهلا اقل دو ...

بعضی ها میگند باشه میزنم.بعد موقع سند زدن دبه میکنند.کلا طرف نامرد باشه جنگ و دعوا داره

پس اون طلاها رو مرد برای خودش خریده تا هر زمان که نیاز به پول داشت بفروشه.دروغ گفته که هدیه ست.ادم ه ...

طلا، سرمایه یه زندگی هم هست

زندگیه مشترک

مگر طرف اونقدر پول و سرمایه داشته باشه که نیاز به طلا فروختن نباشه

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝
باریکلا حالا که خانومت انقد همراهی میکنه لطفا تو سایت زنونه نچرخ سر صبحی چی میخواین اینجا

من یه دایی دارم وقتی تو خونه بابا دورهمی زنونه داریم همش میاد می شینه کنار ما ،و میگه حرفای خانوما جذابتره ،آقایون فقط از سیاست  و پول حرف میزنن😄

فک کنم این از اونا باشه

طلا، سرمایه یه زندگی هم هستزندگیه مشترکمگر طرف اونقدر پول و سرمایه داشته باشه که نیاز به طلا فروختن ...

اگه این زندگی مشترکه پس باید همه ی اموال نصف نصف سند بخوره.اگه نخوره اون طلا میشه سرمایه ی یک نفرشون

اره نهایتش میشه همین خانمایی تاپیک میزنن شوهرم خیانت کردشوهرم دست بزن دارهشوهرم معتاد شدهنمیتونم جدا ...

من شوهرم بهترین شوهر دنیاست از نظر خودم ولی هیچوقت به این مردا اعتماد نمیشه کرد همیشه باید زیر سرت چیزی باشه 

دنیاست هزار جور احوال داره