2777
2789
عنوان

واقعا زنی که خرج داره ارج داره😪

| مشاهده متن کامل بحث + 1993 بازدید | 167 پست
خیلی راه چاره داره.؟

اره تغییرکن میبینی همسرتم ناراضییه اولین قدم لباسای قدیم رنگ ورورفته بندازتوسطل 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ماسک مو بخر لوسیون بدن بخر عطر بزن مسواک و مرطوب کننده استفاده کن،دمپایی رو فرشی بپوش،بزار شیک باشی و همیشه بوی خوب بدی،گاهی لاک بزن،تو خونه رژ بزن،تیشرت و شلوارهای رنگ شاد بپوش،برا دخترت لوسیون بدن فیروز بگیر بعد حمام بزن به تنش بزار خوش بو باشه،بچه باید یه روز درمیون حمام بره برای رشدش عالیه،تو بخاطر اینکه بچه لباس نداره حمام نمیبریش،خیلی عجیبی،مادر و دختر تیپ بزنید کیف کنید،لباس گرم تن بچه کن ببرش با خودت روزی نیم ساعت بیرون نگو سخته هیچی نمیشه،روحیت عوض میشه،سبک زندگیتو عوض کن،ظرفای خوشگل بزار جلوی دستت بزار همسرت بفهمه زن و دخترش خودشونو لایق بهترینها میدونن،اونوقت ببین چطور دیوانه وار براتون مایه میزاره

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
شما خیلی خسیسی مشکل از خودته،هرکی هم هرچی میگه شما میگی چیکار کنم،نمیتونم،گرونه،یعنی چی زن مگه میشه ...

😅😢ترسیدم ولی واقعا حرفای تو نسبت به بقیه بهتر بود یهو دلم یجوری شد واقعن من دیونم حالا ان شاءالله دیگه فلافل خیارشور و ماست و...که رفت کنار کلا خیاطیم یوقت اگر میکنم چون عاشق خیاطیم مگرنه به امید خدا قبل یلدا میگم لباس ست میخام واسه خودم و دخترم خداکنه که حمایت کنه چون گاهی موافقت نمیکنه که اونم چون خودم عادتش دادم از اول ولی ماهی هروقت از اب بگیری تازس دیگه باید شروع کنم دعا کنید لطفا برام ان شاءالله که ادم بشم و شوهرمم هرچی بخام برام بخره ممنونم 

😅😢ترسیدم ولی واقعا حرفای تو نسبت به بقیه بهتر بود یهو دلم یجوری شد واقعن من دیونم حالا ان شاءالله ...

انشاالله،تو شروع کن به تغییر همسرتم یواش یواش راه میوفته

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود
ماسک مو بخر لوسیون بدن بخر عطر بزن مسواک و مرطوب کننده استفاده کن،دمپایی رو فرشی بپوش،بزار شیک باشی ...

من دیونم خدا کنه همه اینا گفتی انجام بدم گفتی لام یهو دلم خاس الانم پر...راحت واسه نمازم مشکل نیست و ببخشید لوسیون نزدم تا حالا یعنی بعد حموم بزنی بوی بد نمیگری تا حموم بعدی اینجوریه؟مثل ابرسان باید بزنی به بدن؟و دررابطه با بیرون بردن دخترم  کالسکه نداره بنظرتون کالسکه بگیرم یا بغل کنم البته بغل خیلی اذیت میشم بخاد لباس گرمم بپوشه خیلی سنگین میشه به شوهرمم گفتم کفت ما زیاد نمیریم بیرون که ولی بنظرتون بخام یوقتی برم تو کوچه دورش بدم فقط کالسکه بخرم ارزش داره؟

منم همیشه میگم اگه شوهری خرج نمی کنه و خسیسه چون مثل ماشینی که آب بندی نشده هنوز حرکت نکرده اس باید انقدر خرج کنه تا خرج کردن یاد بگیره خسیس بودن هم درمان داره آروم آروم درست میشه

لطفاً خواهشا برای حاجتم دعا کنید 🌹🌹🌹
من دیونم خدا کنه همه اینا گفتی انجام بدم گفتی لام یهو دلم خاس الانم پر...راحت واسه نمازم مشکل نیست و ...

لوسیون نرم کننده و خوشبو کننده بدن هست مثل همون آبرسان حتی میتونی فیروز بخری خودت و دخترت باهم استفاده کنید،خیلی پوست رو نرم و خوشبو میکنه،در مورد کالسکه به نظر من حتما بخر حتی تو دیوار بگردی دست دوم در حد نو با قیمت مناسب پیدا میشه،آنقدر که خرج نکردی شوهرت میگه لازم نیست باید خودت تغییر کنی تا بتونی تغییرش بدی،کالسکه اگر بخری برای بچه بعدی هم میشه استفاده کنی هر وقت هم بخوای میتونی تو دیوار بزاری بفروشی

همین که متوجه شدی نصف راه رو رفتی عزیزم

با توجه به درامدتون یه لیست بنویس و تا عید رو به راه شو

لیست برای خودتون برای دخترتون

لیست خونه تکونی

و لیست مایحتاج منزل

همه رو بودجه مالی و زمانی مشخص کنید و هر سه رو باهم برو جلو

خداراشکر کن واسه مامانت من مامانم خودش شلختههه بعد منو داده به ی ادم کم درامد انتظارم داره مثل دخترا ...

عزیزم الان یه یاعلی بگو بلند شو 

بخاطر شوهرت نه بخاطر خودت 

من دیدم شوهرم درآمدش کمه تو خونه کار خرید و فروش کردم به درآمد رسیدم 

الحمدلله