2777
2789
عنوان

واقعا زنی که خرج داره ارج داره😪

| مشاهده متن کامل بحث + 2041 بازدید | 167 پست
خب دلت نسوزه وقتی اینقدر حرف میشنوی

بخاطر دل نسوزی من یه دوستی داشتم این جوری بود این مدل ادما اینقد خرج نکردن که دیگ خرج کردن براشون سخته با هر هزینه آیی عذاب وجدان میگیرن .حالا من برعکسم اینقد خرج میکنم شوهرم میگه تو از دکتر هم هزینه هات بیشتر 🙂

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دلت برای شوهرت نسوزه پشیمون میشی

اهداف و برنامه هام برای سال جدید اینجا می‌نویسم تا جلو چشمم باشه:۱-قوی باشم ۲-کمتر حرص بخورم ۳-سوزنم رو آدما و حرفاشون گیر نکنه ۴-حال خودمو خوب نگه دارم ۵-پر انرژی تر باشم ۶-کمتر تو مجازی باشم ۷-پس انداز مخفی داشته باشم ۸-تا آخر امسال ماشین و لب تاپ خریده باشم ۹-خرجای اضافه نکنم ۱۰-برای خودم ارزش قائل باشم 
نه بابا من خانه دارم و ۸ ساله ازدواج کردم اما مامانم مثل عقاب بالاسرمون وایمیسته لباسمون بد باشه دعو ...

چه خوبه مامانت واقعا 

نگفتی چقدر هر چند ماه هزینه میکنی می‌خوام ب خودم بیام🤣

تو خرج نکن دلت بسوزه اون میره یکی‌پیدا میکنه که دلش برا جیبش نسوزه چرا‌نمیفهمید مردا دوست دارن زنشون ...

خودش چندبارم گفته تازه یا همش کسی رو میبینه به خودش میرسه میگه اینجوری بکن 😥چیکار کنم از مجردی شلخته بودم ی چندروز ارایش میکنم باز شلخته میشم باز دلم نمیاد خرج کنم باز دلم نمیاد شوهرم بره فلافا آماده بخره اینهمه زحمت میکشم با بچه کوچیک که هیچکس کمکم نیس همین خاهرش که منو باش مقایسه میکنه هنوز که بچشم بزرگ شده۳سالشه کمکی میاد کاراش میکنه من صفرتاصد خودمم که نخاد شوهرم فشارش بیاد میدونم باید خرج کنم تا عزیز شم ولی تو خونم نیست چجوری یاسد شروع کنم

در یک حرکت یهویی همین الان برو لباسای کهنه رو دور بنداز 😄من هر از گاهی این کارو میکنم یهویی پامیشم ...

منم گاهی اوقات این کارو می کنم خیلی خوبه ...میگم اگه نگهشون دارم دوباره وسوسه میشم بپوشمشون

لطفاً خواهشا برای حاجتم دعا کنید 🌹🌹🌹
چه خوبه مامانت واقعا نگفتی چقدر هر چند ماه هزینه میکنی می‌خوام ب خودم بیام🤣

من هرسال یه چادر خوب و یه کیف خوب میگیرم

لباس خونگی هر موقع دستم باشه میخرم مخصوصا تیشرت رنگ روشن

مثلا هر فصل ۱دست لباس خونگی و یه تونیک یا شومیز در حد ۴۰۰_۵۰۰

الان برای شب یلدا یه شومیز دوختم با یه شلوار کلا شد ۵۰۰ و خورده ای

الحمدلله
شوهرت بهت میگه شلخته ای و تو رو با بقیه مقایسه میکنه..اونوقت تو هنوز عذاب وجدان داری و خرج نمیکنی... ...

خب به خودم فقط ماهی ۱ تومن میده که اونم خیلی کم هست همه چی گزون شده و گاهی خرید خونه ای بچه ای چیزیم بازاین پول میکنم یعنی باید کارت خودش رو بردارم؟