2777
2789
عنوان

مستند مهین هرکی ترسیدن درحدمرگودوس داره ببیندش

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 37 پست
همون که میرفته مسجد به خانمای مسن میگفته حاج خانم شما خیلی شبیه مامانمی خامشون میکرده نوشیدنی مسموم ...

اره همون ماشین یه رنو زرد

ایستاده ام درمیان زندگی...خسته...صبور...امیدوار؛امیدوار؛امیدوار....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چندین سال پیش هم پرونده اش رو خوندم و هم مستندش رو دیدم به علاوه فیلم طلاخون که بن مایه اش بر اسا ...

خب بازم اخه ادم چطور دست به قتل بزنه قابل باور نیست  

سرقت  یکم قابل هضم تر بود  مثلا دزدی میکرد

یه بار بازپرساشو‌سرقتل پیرمرد صاب خونش گول میزنه ازاد میشه بعداز اون میره یه عالمه زن میکشه   اگه سر همون قتل اول کم کاری نمیشد  و میفهمیدن  قتلای بعدی رخ نمیداد 

بعد  یه عده مخالف اعدامن  ....

بله حق با شماست میتونست با تهدید و ارعاب اخاذی کنه به ویژه اینکه قربانیانش رو از طیف سنی میانسال انت ...

صددرصد  مشکل روان داشته  وگرنه ادم نرمال نمیتونه این کارو کنه  فوقش دزدی میکرد

آره ولی خب تو زمان خودش،شهر قزوین رو برای یک سال دچار رعب و وحشت کرده بود ولی الان که مستند یا فیلمش ...

من که قشنگ فشارم افتاد 

بله همیشه این بعد روانشناختی مجرمان پرونده های جنایی، فکر من رو هم مشغول میکنه و خب چون به خاطر رشت ...

وای راس میگییی خبرشو خوندم که سریعا هم رفت با دوس پسرش ازدواج کرد.. حق با توعه همچین آدمایی نمیتونن نرمال باشن یه مشکل روحی وحشتناک دارن

چه خوب که رشتتون مرتبطه 

یه سوال داشتم 

من خودمم زیاد اخبار حوادث میخوندم و شنیدم که روی روح و روان تاثیر میذاره و ممکنه برا آدم عادی سازی بشه درصورتیکه خیلی ها به اقتضای شغلشون روزانه درگیرند اما قبح اون کار پابرجاست براشون 

دیگه از اون به بعد اخبارو کمتر دنبال میکنم

بنظرت این چقد درسته؟