2777
2789

دخترم چهارسال و خورده ای سن داره می‌خوام بفرستمش موسیقی کودک بلز و فلوت،چند ماه طول میکشه؟کلا اگر اطلاعاتی دارین در اختیارمان بزارین مرسی

سبزوار وطن من ...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زنداداشم پسرش ۴ سال بود باشگاه موسیقی .......میفرستاد میگفتم زود الان فقط ببرش با بچه ها باشه مهارت بازی دوستیابی یاد بگیره گوش نکرد بچش از همه چی زده شد برعکس دخترمو از ۷ شروع کردم عاشق همه کلاسا و مهارتاس اصلا خورش درخواست میکنه منو ببر کلاس چقدم عالی یاد میگیره چون از موقعی دنیا اومد فقط بردمش پارک بازی بازی بازی

دختر اولم رو از ۳/۵ سالگی فرستادم موسیقی کودک

۱ سال طول کشید حدودا

بعدش هم مستقیم‌ گذاشتمش پیانو

الان ۱۲ سالشه و پیانو عالی میزنه

ولی تجربه من اینه: دختر دومم الان ۵ سالشه هنوز نذاشتمش کلاس موسیقی چون کامل میفهمیدیم که زود فرستادم اولی رو 

تصمیمم اینه که از ۶ سالگی شروع کنه به موسیقی کودک که ۷ سالگیش ساز اصلی رو شروع کنه

سواد داشتن تو پیشرفتشون خیلی تاثیر داره

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...

من الان نوشتم پسرمو جلسه ای ۳۲۰ درمیاد 

درهفته یک جلسه اس 

فعلا برای بلز ده جلسه باید بره اگر یاد گرفت امادگی داشت بعد میره فلوت اونم ده جلسه ای هست هفته ای یک جلسه ی نیم ساعته و هزینشم مثل اینه

عزیزم دختر من متولد تابستان ۹۹ زوده یا ن

قشنگم دختر منم اردیبهشت ۹۸ هست

زوده الان براشون صبر کنید از کلاس اولش که میشه ۶ سال شروع کنه 

حتما کلاس جمعی برای موسیقی کودک پیدا کنید

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...

بچه من میرفت. فکر کنم 6 سالش بود شروع کرد. شایدم 5 سال

ولی زیاد طول کشید. بیشتر از یه سال میرفت. کلا یکم طولانی شدنش ممکنه برای خودت خسته کننده باشه

ولی در کل خیلی خوب بود. چون کلاسها گروهیه بهشون خوش میگذشت

معلمشون هم خیلی خوب و اصولی آموزش میداد. قشنگ نت ها رو یاد گرفته بودن

ولی کلاسهای ساز که میرن واقعا خسته کننده است. اولا که کلاس خصوصیه و خودشون تنهان

بعدش درسها خیلی سخت تره و تمرین توی خونه هم میخواد

پسر من یه مدت کلاس پیانو رفت که دوست نداشت

الان فلوت میره(فلوت کلید دار) پیش همون معلم ارفش میره

خیلی خوب داره پیش میره. بعد قشنگ مفاهیم رو بلده و کلا دید خوبی پیدا کرده

یه خوبی هم که اون کلاسهای کودک داشت این بود که حسابی روش باز شد. تا مهمون می اومد خودش بدو بدو میرفت فلوتشو میاورد که براشون آهنگ بزنه. توی کنسرتهایی هم که برای پدر و مادرا میذاشتن خیلی راحت بود

دوستم میفرسته خیلی راضیه خیلی

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
سلام عزیزم کلاس گروهی خوبه یا خصوصی؟میشه بیشتر از تجربیاتتون بگید سپاس

خصوصی بهتر حواس بچه کمتر پرت میشه و این برای پسر من که بیشتر بلز کار می‌کرد بستگی به اخلاقیات بچه هم داره بعضی از بچه‌های که میومدن بیشتر بازی میکردن ولی بچه من دوست داشت بازی با اون مضرب هاشو بعد این که الان پسرم هم ویولن میزنه هم گیتار بعد تقریباً ۳ سال