2777
2789

خونه ما سرویس اینطوره که اول وارد ی راهرو داره بعد ۲در یکی حموم یکی سرویس بعد دمپایی هر ۳ مشترکه 

بعد پارسال که تازه ازدواج کرده بودیم شوهرم بدون دمپایی طوری‌که رو پنجه بود رفت تو راهرو سرویس 

بعد اون شب خیلی حالش بد بود من چیزی بهش نگفتم بعد گفتم فرشا نو هست حیفه بشورم آخه ۲ ماه بود استفاده میکردیم بعد بخودم‌گول دادم آفتاب بخوره ضدعفونی میشه بنظرتون الان برم همه رو بشورم چون من بچه کوچک ندارم مهمونم زیاد خونه مون نمیاد ینی فقط خانواده خودم میان بنظرتون چکار کنم هرکاری شما بگید انجام میدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودتو درمان کن. بیچاره همسرت

احتمالا مادر پدرتون هم وسواس داشتن و به شما ارث رسیده تحت تاثیر محیطی ک بودی. خودتو درمان نکنی بعدا یک بچه وسواسی هم تو  تحویل جامعه دادی

بچه وسواسی بهتر از بچه کثیف هست

وسواسی یک مریضی روحی روانیه که نیاز به درمان داره. و بچه ای که وسواس نیسن الزاما کثیفم نیست. بقیه ادمای عادی بدون وسواس همه کثیفن پس؟؟؟ فقط وسواسیا تمیز؟!!! از اون حرفا بود 

بچه وسواسی بهتر از بچه کثیف هست

این حرفتون اشتباه هست، وسواس بیماری هست

بعدم پارسال شوهرتون پا گذاشته رو فرشا، امسال میخوای آفتاب بدی

بیخیال شو، منم قبلا خیلی حساس بودم، الان اصلا برام مهم نیست اینجور چیزا

کاری با فرش نداشته باش تمیزه

این حرفتون اشتباه هست، وسواس بیماری هستبعدم پارسال شوهرتون پا گذاشته رو فرشا، امسال میخوای آفتاب بدی ...

واقعن تمییزه آخه میخاستم هفته آینده بدم قالیشویی بشورن هرچند فرشام ی لک هم ندارن