2777
2789
عنوان

طلاق بگیرم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 1131 بازدید | 96 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هر دو سه ماه کتکت میزنه؟؟؟ چرا روانیه؟؟؟ اختلال داره؟؟؟ چه مرضی داره؟؟؟ دکتر رفته؟ روانشناس؟؟؟ اینها رو اول باید حل کنی 

نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!
هر دو سه ماه کتکت میزنه؟؟؟ چرا روانیه؟؟؟ اختلال داره؟؟؟ چه مرضی داره؟؟؟ دکتر رفته؟ روانشناس؟؟؟ اینها ...

نه

۲،۳ ماه یکبار دعوا میکنه حدود چند روز

باز خوب میشه

چندماه بعد باز دعوا میکنه

به عواقب طلاق هم فکرکن به این که بره زن بگیره سرش به زن و بچه اش گرم بشه سالی یکبار هم نیاد بچه اشو ببینه جامعه به چشم مطلقه نگات کنن تمام وظایف بچه به گردن خودت   به این چیزها فکرکن به نظرم شوهرت مشکل حادی ندارن بخوای طلاق بگیری کسی هایی که دست بزن دارن باید تو دعوا به جای انفجار نرسونیش  سکوت کن  بی اعتنا باش خودت شاغلینگ  از پول خودت خرج کن مگه نمی‌خوای بعد طلاق همین کارو بکنی الان بکن تا بچه است بی پدر بزرگ نشه

نه۲،۳ ماه یکبار دعوا میکنه حدود چند روزباز خوب میشهچندماه بعد باز دعوا میکنه

سر چی دعوا میشه؟؟؟ تفاهم ندارید؟

نمی گویم دستم رابگیر، یقین دارم که دستانم همیشه در دستان گرمت بوده، خدای من! هرگز دستهایم را رها نکن که من گم میشوم میان ازدحام گرگها و آدمها!!
به عواقب طلاق هم فکرکن به این که بره زن بگیره سرش به زن و بچه اش گرم بشه سالی یکبار هم نیاد بچه اشو ...

اینکه بره و دیگه نبینمش که خیلی عالی هست

مشکلی با تنها بزرگ کردن بچه ندارم

ولی بچه رو بهم نمیده