2777
2789
عنوان

قبول دارید که بیشتر واظیف دنیا رو دوش مرداس

| مشاهده متن کامل بحث + 11812 بازدید | 499 پست

قدیم بله، همینطور بود. اما الان پسرا اکثرا بی مسئولیت و بی عارن. و خانوما از ۶صبح از خونه میرنن بیرون ۸شب میان. تازه نظافت خونه و پخت و پز و بچه داری و مهمونداری و سرو کله زدن با قوم شوهر و  ...هم رو دوششونه. والا بلانسبت خانوما، از تراکتورم انقدر کار بکشن، موتورش می سوزه...

خانوما زایمان میکنن، مجبورن ظرف چندروز خودشون و جمع و جور کنن و هرجوریه سرپا بشن. اونوقت آقاهه یه سرما میخوره جوری آه و ناله میکنه و لش میفته تو خونه انگار تیر خورده😄

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

با احتراممادر دو فرزند هستم و معتقدم زنها هم زیادی زایمان و بارداری را بزرگ کرده اندنه این که سخت نی ...

این پیک می بازیا چیه

کل دنیا پروسه ی بارداری یه معجزه میدونن شما داری نقضش میکنی؟ مطمئنی مادر دوتا بچه ای؟ درد زایمان طبیعی با شکستن تمام استخون های بدن برابر دیدن شما داری نقضش میکنی؟؟ درد پریود به درد سکته ی قلبی تشبیه کردن شما داری میگی بزرگش کردن؟ عجب بابا عجب 

برای بیماران قلبی از جمله پدرم صلوات میفرستید؟❣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با احتراممادر دو فرزند هستم و معتقدم زنها هم زیادی زایمان و بارداری را بزرگ کرده اندنه این که سخت نی ...

😑😑😑😑😑😑😑

با احترام منم مادر دوتا فرزندم و میگم مادر شدن و مادر بودن سخت ترین کار دنیاست که با وجود تمام لذتها و شیرینی هاش، با هیچ سختی و عذابی در دنیا قابل قیاس نیست...۹ ماه نگه داری یه موجود زنده تو بدن نحیف زن و تغذیه کردن اون موجود از بدن مادر، و درنهایت با سخت ترین شکل ممکن بیرون آوردنش از بدن مادر، عوارض و دردها و مشکلات بعدش، از نظر شما اغراقه؟؟؟؟؟ ببخشید اصلا نمیتونم باور کنم شما خانوم باشید. اگر هم باشید مادر نیستید وگرنه هرگز همچین حرفایی نمیزدید

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

با احترام قبول ندارم.

زن جماعت از بچگی انگار موظف به خدمت به دیگرانه،وقتی دختر بچه بودیم، همش فرق میزاشتم بین دختر و پسر. همش میگفتن تو دختری تو باید کمک مادرت باشی،  تو باید کارای خونه رو انجام بدی، تو دختری نباید بلند بخندی تو دختری نباید اون کار و انجام بدی ، ولی برای برادرهامون هیچ عیبی وجود نداشت تا اعتراض میکردیم،میگفتن اون پسره تو دختری، این از بچگی، حالا بماند نصف آزادی پسرها  رو ما نداشتیم‌..

دردهای عادت ماهانه،که با وجود اون همه درد روحی و جسمی،همچنان باید سرپا باشیم و به کارهای خودمون و همسرمون برسیم به کنار، نه ماه بارداری و ریختن مژه و ابرو و خراب شدن دندون بخاطر بارداری و تغذیه جنین از مادر و درد زایمان و نخوابیدن ها و اذیت شدنای بعد از زایمان و شب بیداری ها بالای سر بچه هم هست.تازه مادر تا سه سال اوله زایمان کاملا وقف بچه هست،نه هرجایی میتونه بره نه هرکاری میتونه بکنه حتی توالت رفتنمون هم با استرس بچه داری هست.کدوم مردی هست بخاطر تولد بچش از موقعیت اجتماعی خودش بزنه؟؟؟ده ها مادر تو همین سایت موقعیت تحصیلی و شغلی خودشون و بخاطر بچه رها کردن...

تمام هورمون ها و اندام و فیزیک یه مادر تحث تاثیر زایمان قراره میگیره. تازه کارهای خانه داری و ‌.... هم هست

کدوم مردی امور درسی بچه هاشو  به عهده داره؟ بیشتر مادرا هستن که امور تحصیلی بچه رو به عهده دارن و اگه یه بچه مدرسه ای و یه بچه کوچیک تو خونه باشه، دیگه واویلا😮‍💨 .اعصابمون بخاطر بچه داری و خونه داری و غرغر فامیل شوهر خراب میشه بماند، شوهر هم از سرکار میاد باید بهش برسیم😐 بیشتر خانم ها تو بچه داری تنها هستن و فقط شوهر پنج دقیقه با بچه بازی میکنه و تمام. آخرشم میگن بچه به پدر تعلق داره 😐😐استرس واکسن و خدایی نکرده مریضی بچه ها هم با مادر هست. این وسط مهمون داری هم هست،وظایف زناشویی هم هست و همیشه توقع هست خانم ها شیک و آرایش کرده باشن..مردها یه سرکار میرن دیگه چیکار میکنن؟؟؟ تو همین سایت خانم هایی هستن که هم شاغلن هم خانه دار و بچه دار ولی دم نمیزنن. از همین جا میگم خدا قوت به همه ی خانم ها و مادران🥰😇😍

کاربری دسته منو خواهرمه
با احترام قبول ندارم.زن جماعت از بچگی انگار موظف به خدمت به دیگرانه،وقتی دختر بچه بودیم، همش فرق میز ...

میدونی قسمت غمگینش کجاست اینکه حتی فامیلی بچه به نام پدره و بچه با اسم پدر هویت میگیره. اینکه دیه ی زن نصف مرده، ینی زن نصف یک مرد ارزش داره. اینکه سهم الارث زن، نصف مرده. با وجودیکه هردو از یه پدرو پادر متولد شدن و هزاران مورد دیگه....

میدونی قسمت غمگینش کجاست اینکه حتی فامیلی بچه به نام پدره و بچه با اسم پدر هویت میگیره. اینکه دیه ی ...

دقیقا باهاتون موافقم.واقعا درک نکردم خانم هایی و که مخالف همجنس خودشون حرف زدن

کاربری دسته منو خواهرمه

میشه گفت زنان در آسایش بیشتری هستند نه اینکه کارشون راحت تره.مردا قوای بدنی شون چند برابر زنه،طبیعیه کارهایی که نیاز به زور داره مردا انجام بدن.و قوای عاطفی زن بیشتره و طبیعیه مادر بشن و حوصله بزارن برا بچه و سختیاش.کمتر مردی میپذیره یک بچه رو نه ماه حمل کنه و بعد به دنیا بیاره و همه کارای اون بچه رو انجام بده و بالعکس کمتر زنی در دنیا حاضره در سختی و هوای سرد بره زیر برف و بارون کار کنه

یکی از شکا کافیه برای نادیده کرفتن زحمات کل زنهای تاریخ

زحمات کل زنهای تاریخ🤒😑

اخه چه ربطی به نظر من داشت این حرف شما؟!!!

برخی هاتون خیلی جالبید فقط یه چیزی یه جایی شنیده اید می خواهید از اون برای افاضه و افاده استفاده کنید بی ربط یا با ربط...

میدونی قسمت غمگینش کجاست اینکه حتی فامیلی بچه به نام پدره و بچه با اسم پدر هویت میگیره. اینکه دیه ی ...

وقتی یک زن میمیره دیش برا وارثان میرسه و خیری به خود زن نمی‌رسه اما وقتی یک مرد میمیره دیش به زن و بچه میرسه و زندگیشونو با اون میگذرونن.زن در مخارج خونه وظیفه ای ندارها و می‌تونه همه ارثی که بهش رسیده رو برا خودش خرج کنه اما مرد باید برای خانوادش مسکن و خوراک و پوشاک و... تهیه کنه و وظیفه.بنظر من ربطی به کم ارزش بودن زن ندارها و بحث ارث و دیه یک مسئله عقلیه.

در قرآن گفته برتری شما نسبت به هم به جنسیتتون نیست بلکه به اندازه خوب بودنتونه! هیچوقت هیچوقت ارزش زن نصف یک مرد نیست...