من قبول دارم که خانم ها وظایف خاص خودشون رو دارند و قابل ستایشه اما خوب مردا بیشترین کارهای سخت جامعه رو انجام میدم مثل کارگری معدن کارگری ساختمان شهرداری ماهیگیری جنگ حملونقل در جاهای پرخطر و..... اما خوب نقش های زنان هم قابل تحسینه
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
شماآقایون میگین کارماسخته ماخانومامیگیم کارماسختتره،،ولی به نظرمن کلاآدمیزاد زندگی بهش سخت میگیره وهرکدوم ازجنس مذکرومکنث یه جوری بارزندگی به دوشش سنگینی میکنه..مثلاکارمعدن خیلی سنگین وسخته وخانوماطاقتشوندارن ولی بارداری وبچه داری و خانه داری هم خیلی سخته وآقایون توانش روندارن
تنهایی یک زن تو جامعه سخت تر صدبار زاییدن و بچه داریه. زنهایی که نزاییدن ولی بچه بزرگ کردن مسئولیت خانواده رو به دوش کشیدن بدون اینکه کسی ازشون تشکر کنه. انقدر بابت زنی که زاییده کاچی خورده کادو سیسمونی گرفته نگید از زنی بگید که نزاییده حمالی کرده بزرگ کرده استرس کشیده مسئولیت داشته ولی اختیار نداشته
خب درستش هم همینه خانوما ظریف تر هستن واسه کار سخت نیستن. زن ب زندگی گرمی و محبت میده حالا تو هر نقشی دختر .مادر. خواهر.همسر. خانواده ای ک توش زن نباشه تعطیله. اینو الان ک مادرمو از دست دادم میفهمم. زن بدون مرد میتونه زندگی کنه ولی مرد بدون زن نمیتونه.درست و غلط شو نمیدونم دیگه این نظر منه