2777
2789
عنوان

قبول دارید که بیشتر واظیف دنیا رو دوش مرداس

| مشاهده متن کامل بحث + 7854 بازدید | 413 پست
الان فمینیست ها قورتت میدن😂

دادن رفت، اسی خودش بچه است یه عده بچه تر از خودش هم جوابشو دادند😂😂😂

بسیار سالها گذشت تا بفهمم انکه در خیابان میگرید.        از انکه در گورستان میگرید، غمگین تر است

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دادن رفت، اسی خودش بچه است یه عده بچه تر از خودش هم جوابشو دادند😂😂😂

آره دارم میبینم😅نفررررت دارم از این تفکر فمینیست 😕

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️

اسلام تقسیم وظایف کرده 

و هم زن و هم مرد  کار مهم انجام میدن 

و برتری آدمها برای خدا خوب بودن انهاس 

ادمهای که صبر میکنه آدمهای که مهربانن 

حرام نمی خورن زنا نمی کنن .....

و برای خدا فرق نمی کنه 

بذارید یه واقعیت واضح و مبرهن رو بهتون بگم:
اگه کار خانگی و مراقبت از کودک، از شاغل بودن به کاری بیرون از خونه آسونتر بود، یا حداقل اگه مزایای بیشتری نسبت به داشتن وظایف شغلی داشت، مردها هرگز نمیذاشتن زن‌ها بهش وارد بشن و مثل تمام زمینه های دیگه ای که پول، منفعت، جایگاه اجتماعی و قدرت داره، نه تنها خودشون تمامش رو قبضه میکردن، بلکه هر زنی که میخواست و می‌جنگید که توی خونه بمونه و خانه‌دار بشه رو هم به انواع و اقسام روش‌های ممکن آزار میدادن تا مجبور بشه نظرش رو عوض کنه، مثل تمام حیطه‌های شغلی و تحصیلی‌ای که تا امروز صرفا در اختیار مردها بوده و هست و میگن (این کارها/رشته‌ها مردونست)! همون طور که آزار جنسی روتین هر روزه‌ی مردها توی محل کار و تحصیل شده! یا همون طور که کارگرای مرد، زنی که میخواست توی معدن کار کنه رو «عمدا» دوازده ساعت توی معدن حبس کردن!
هر رشته‌ی پولساز و پردرآمدی که وجود داره، مردهای بیشماری هستن که اعتقاد دارن «این کارها با روحیات زن‌ها سازگار نیست» اما از اونور تمام کارهای بی‌مزد و یا با درآمد کم (منشی‌گری، کارگری کارخونه، فروشنده‌های خرد فروشگاه ها و...) همه مشاغلی زنانه در نظر گرفته میشن!
خلاصه که گول نخورید، این همه ننه من غریبم بازی مردها و غر زدنشون نسبت به سختی کاری که دارن انجام میدن، صرفا واسه خفه کردن صدای زن‌هاست. زن‌هایی که قراره گول این ننه من غریبم بازیا رو بخورن و چون شوهرشون شاغله (و حقوق و مزایا، اضافه کاری، بیمه، بازنشستگی، ساعت کاری مشخص، شرح وظایف مشخص، تعطیلات رسمی، بیمه بیکاری و... داره) اون ها تمامی کارهای بی‌پایان خانگی رو بدون هیچ کدوم از آپشن‌هایی که اون مرد بابت کاری که انجام میده به دست میاره، انجام بدن!
بدون ساعت کاری، بدون تعطیلات رسمی، بدون بازنشستگی کار کنن و به جاش روزی سه وعده غذا و سقفی بالای سر و رخت و لباس داشته باشن!
که همون رو هم مرد خیلی راحت می‌تونه نده (بیشمار زن وجود دارن که شوهرشون حساب هر یک ریالی که بهشون میده رو داره و حتی برای خرید خونه هم پول درست و حسابی بهشون نمی‌ده)
اگر واقعا مردها اعتقاد داشتن که کار خانگی آسونه و ارزش این که کسی زندگیشو پاش بذاره رو داره، تا الان میلیون‌ها مرد خانه‌دار داشتیم، اگه مردها واقعا اعتقاد داشتن کار کردن به نفعشون نیست و خانه دار بودن زن و شاغل بودن مرد، تبعیض علیه اوناست، تا حالا هزاران بار کار خانگی رو به عهده گرفته بودن و زن‌ها رو سرکار فرستاده بودن نه که توی کل تاریخ سعی کنند زن‌ها رو از تحصیل و کار که می‌تونه اونها رو توی قدرت و ثروت شریک مردها کنه دور نگهدارن!

بذارید یه واقعیت واضح و مبرهن رو بهتون بگم:اگه کار خانگی و مراقبت از کودک، از شاغل بودن به کاری بیرو ...

مثلا الان تو اوکراین جنگه زنان چقدر جزعت وارد شدن به جنگ رو دارند؟

بذارید یه واقعیت واضح و مبرهن رو بهتون بگم:اگه کار خانگی و مراقبت از کودک، از شاغل بودن به کاری بیرو ...

افرین کاملا درست و دقیق گفتی

الانم بهش فشار اومد و بهت انگ فمنیست بودن زد

کار همیشگیشون😂😂😂😂دوزاری های پلشت  از زیر پتو پیام میزارن میگن مگه زنا چکار میکنن ما تو معدن کار میکنیم حالا یه لیوان خودشو جابه جا نمیکنه اما تمام مسئولیتای زندگی کار بیرون و کار خونه و بچه داری و...همه چیو انداخته گردن زن

مثلا الان تو اوکراین جنگه زنان چقدر جزعت وارد شدن به جنگ رو دارند؟

میدونید چرا جنگ برای مردها لازم و حیاتیه؟
چون توی جامعه‌ای که جنگ و خشونت نباشه، قدرت فیزیکی‌ دیگه ارزش محسوب نمیشه و مردها در طی تمام تاریخ، ارزش دیگه ای برای خودشون نساختن و ارزشمند بودنشون در گرو وجود داشتن خشونت، جنگ و تجاوزه!
اینجوری که خودشون خشونت، جنگ و تجاوز میکنن و به زنهای اطرافشون میگن «شما زنها برای حفاظت از خودشون در مقابل خشونت و تجاوز و جنگ، به کمک ما نیاز دارن، پس ما مهم و به درد بخوریم و شما به ما نیاز دارید»

عادت دارن خودشون مشکل رو بسازن، بعد به عنوان قهرمان وارد بشن و بگن :«دیدید شما به ما نیاز دارید؟»

از ما مقابل کی و چی دفاع کنید؟
آزار خیابانی؟
آزار خانگی؟
تج۱وز؟
قتل؟
۱سیدپاشی؟
آدم ربایی؟
جنگ؟
خب همه اینا رو که خودتون ساختید! اگه شما نباشید اینا هم نیستن!!!!! 😐😐😐😐 
میدونید چرا جنگ برای مردها لازم و حیاتیه؟چون توی جامعه‌ای که جنگ و خشونت نباشه، قدرت فیزیکی‌ دیگه ار ...

اخیشششش👏👏👏👏👏👏البته انتظار نداشته باش این یارو بفهمه چی میگی

نفعشون توی نفهمیدنه