2777
2789
عنوان

قبول دارید که بیشتر واظیف دنیا رو دوش مرداس

| مشاهده متن کامل بحث + 9666 بازدید | 450 پست

بله قبول دارم کارهای. سنگین تر به عهده مرداس ،ولی این کارها متناسب با بنیه و توانشون هس و پیشرفتهای علمی کارها رو اسونتر کرده

در مقابل کا رهای سخت به همون اندازه گند زدن به دنیا تمام جنگها،فقر ،دزدی، قتل، هزاران جرم و جنایت رو اقایون زحمتش رو کشیدن

لالیم ودر سکوت دل بی زبان ما 💔لبخند واشک میشودانچه نگفتنی ست.🌻چرا این نیز نمیگذرد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم نمیدونم والا تنها افتخار زندگیشون دستاورد مردای قدیمه اصلا پسر یا دختری که انقدر همه چیز رو جنسی ...

👍👍

مردها دارن جامعه رو خراب میکنند

میگن زنها بد شدن و ال وبل ولی اگه زنی شوهرش خوب باشه یا دختری پدر و برادر درست حسابی داشته باشه چرا باید به فساد کشیده بشه؟بیشترش از نیاز مادی هست .یادمه من تو سن تینیجری بودم مامانم سه برابر برادرهام برام خرج میکرد میگفت بابات میگه اصلا نذار دخترم کمبودی داشته باشه به خدا اضافه کار می ایستاد تا ساعت ۷ و۸ اما بهترین خرج رو برای من و مامانم میکرد.

👍👍مردها دارن جامعه رو خراب میکنندمیگن زنها بد شدن و ال وبل ولی اگه زنی شوهرش خوب باشه یا دختری پدر ...

دمشون گرم

واقعا آدمی که پدر و مادر خوب داشته انقدر جنس مخالف رو مقصر نمیبینه 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
با این قانون های ک وجود داره جامعه خیلی وقت افتاده تو فاضلاب

همون فقط زن باید تمکین کنه اگه نکرد مرد میتونه بره زن صیغه کنه و نفقه نده و...

ولی اگه یه مرد سالی ۱۰۰ تومن هم زد به کارت زنش، خرجی داده و دادگاه میگه در حد تواناییش نفقه داده و...

من مخالفم.... بنظرم نمیشه گفت که "فقط" مردها وظایف و مسئولیت های سخت‌تری دارن یا "فقط" زنان. هر دو جنس، وابسته به شرایط زندگی و جامعه، با سختی‌ها و مسئولیت‌های متفاوتی مواجه هستن.هرکدوم‌ مسئولیت های خاص خودشون و دارن ....

** یه انتقاد به استارتر، شما یه تاپیک زدی از عنوان و متن تاپیک بگیر تا تمام پاسخ هایی که دادی پر‌ از غلط های املائی و نگارشی بود، آقا با اعصاب ما رحم کن🫤🫤🤕🤕😖😖😠😠😤😤

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
همون فقط زن باید تمکین کنه اگه نکرد مرد میتونه بره زن صیغه کنه و نفقه نده و...ولی اگه یه مرد سالی ۱۰ ...

حالا با اینا میشه کنار اومد اینو کجای دلم بزارم مرد دخرتشو بکشه هیچ مشگلی نداده وای یعنی تو حق زندگی یه نفرو بگی فدای سرت

اگه یک مرد یک زن رو بکشه .خانواده زن بگن قصاص باید ب دادگاه نصف دیه مرد رو بدن تا اعدام بشه چرا چون اون مرده دیه اش ۲برابره زنه 

دیه جنین دختر کمتر از دیه جنین پسره اخه لامصب فرق چیه چز این ک این شومبول داره اون یه چیز‌دیگه چقد بی منطق

حالا با اینا میشه کنار اومد اینو کجای دلم بزارم مرد دخرتشو بکشه هیچ مشگلی نداده وای یعنی تو حق زندگی ...

اینا دیگه مسائل خیلی کلان و ریشه ای هست و واقعا تو جامعه ی فعلی ما اصلا قابل بحث و پیگیری نیست چون قانون مدنی ما برگرفته از دستورات دینی و قرآن کریم هست.

حداقل اون قسمتیش که دست خودمونه رو رعایت کنیم خیل  از مسائل حله.

اینکه همین قانون میگه زن هیچ وظیفه ای نداره بیرون کار کنه و تمام هزینه های زن و زندگی بر عهده ی مرده مگه این قانون کوچیکیه؟حاضرم قسم بخورم ۹۰ درصد دهه هفتاد به بعد رعایت نمیکنند اینو...

الان فمینیست ها قورتت میدن😂

من از تبار کوروشم* آزاده ای پر شورشم *پیکان تیر آرشم *خون رگ سیاوشم*من کاوه آهنگرم* تاب ستم نیاورم     از چرم پرچم ساختم* تا بر ستمگر تاختم*از غرب از ماد آمدم *از گلشن داد آمدم *ارژنگ پاک مادیم*من پارتیم اشکانیم* من شیر مرد پارسیم*موج خلیج پارسیم *اوج توان داورم* از شاه بیت خاورم* اعجاز نظم طوسیم* شاهنامه ی فردوسیم* آن روز ایران را ببین * برتر ز روم و مصر و چین* بسر شود این خاریم *زیرا که آریایی ام*معنی واژه " ایران " سرزمین آزادگان است . فردوسی در شاهنامه در باره خوی آزادگان ( ایرانیان ) چنین می سراید :تو با دشمن ار خوب گفتی رواست / از آزادگان خوب گفتن سزاست."ایران "یعنی سرزمین آریایی ها برگرفته از کلمه آریا یعنی نجیب و شریف.🧚‍♀️