2777
2789
عنوان

قبول دارید که بیشتر واظیف دنیا رو دوش مرداس

| مشاهده متن کامل بحث + 11797 بازدید | 499 پست
خوب شما هم نرید سرکار اگه اینطوریه این‌جا سایت زنونه دنیا مردونس

سردیت نشه یوقت

خانما جمع کنیم بریم ایشون دنبال پربازدید هستن سر صبحی🤣😂

اومده توسایت زنونه طلبکارم هست

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نیروی خاصی ندارن ولا من زن دیدم از ۱۰تا مرد با عرضه تر قوی تر

بخوای نخوای مرد زورش بیشتر حالا اون استثنا ها رو ما در نظر نمیگیریم چیزی که دیده میشه اینه که مردا زورشون بیشتره

تو دنیا میلیون ها مرد کارگری میکنم با دست مزد کم

اخه نکنه زن کارگر هم نداریم! کلی زن هم هستن کارگری میکنن فقط شاید تو اون قسمت معدنی که می گی نباشن!

اگه قراره دنیا رو در نظر بگیره باید هم بدونی که جاهای دیه خیلی شدیدتر زن ها کنار مردا بیرون کار می کنن!

الآنم میشه با رحم اجاره ای

ببخشید شما چند سالته؟؟؟؟ رحم اجاره ایم خودش از یه زن زنده دیگه اس‌

ببین اگر الان تو دنیا یه مردم باشه میلیون ها اسپرم داره تمام زنان دنیارو میتونه بارور کنه ولی زنان مگر چند بار فرصت باروری دارن نگاه نکن ایران هیچ. ارزش زن نداره کشورا اروپایی که تولید مثل کمه کلی به زنان برای باروری هدیه و وام میدن 

ببین مردا بیشتر کارا سخت میکنن چون از زمان قدیم زن ها تو خونه میموندن و این مرد به واسطه زورش کار میکرده اینکاراهاییم که گفتی زور میخواد البته الان داره تغییر میکنه و دنیا به زور وابسته نیست ولی من تغییر رویه شو گفتم