2777
2789
عنوان

دختری که قصد ازدواج داره کجاها بره

1008 بازدید | 87 پست

من قصد ازدواج دارم البته با یک مورد خوب و دلخواه نه هرکسی

ولی اینروزا همش تو خونه ام ،، فقط مهمونیای فامیلی میرم

فکر نکنم با تو خونه نشستن حل بشه آخه کی منو میبینه؟

کجا باید دیده بشم؟؟

از طریق خانواده که نمیتونم چون خانوادم رفت و آمد ندارن

دوست دارم یکی منو ببینه از من خوشش بیاد(البته منم بپسندمش) بعد بیاد برای خواستگاری و با اطلاع خانواده ها دوره آشنایی بگذرونیم (ازدواجم سنتی و با آشنایی باشه)

اینجا میگفتن باید بری کلاس اسب سواری ثبت نام کنی و بری مسجد و تو کافه ها بشینی و کوهنوردی یا بری فرودگاه ....

و چیزای عجیب غریب دیگه

من الان لیسانسم گرفتم  دانشگاهم و رشتم همش دختر بودن کسیو پیدا نکردم

بنظرتون واقعا چیکار کنم چطوری دیده بشم؟

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده

ازدواج واسه چی میخوای بکنی؟

خب تو اچتماع باید باشی خیلی مراسم اینور اونور

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازدواج واسه چی میخوای بکنی؟خب تو اچتماع باید باشی خیلی مراسم اینور اونور

به همون دلیلی که بقیه ازدواج میکنن به علاوه شرایط سم خانوادم 

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده
شاغلی؟ چندسالته؟ اینستا ذاری

نه دارم مهارت یادمیگیرم درنهایت کارم تو خونس

۲۳ سالمه

اینستا ندارم

به همون دلیلی که بقیه ازدواج میکنن به علاوه شرایط سم خانوادم

🤷‍♀️

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

معلم شو😄

چرا؟

چون معلما خواستگار زیاد دارن؟

عوقم میگیره میبینم پسرایی که دنبال پول زن هستن

سنت کمه عجله نکن

عجله نمیکنم وگرنه خواستگار داشتم 

نمیتونم این خونه رو تحمل کنم پیر شدم

دنبال مورد خوبم از  الان تلاش کنم بهتره تا سنم بره بالا و برام ناز بیارن

چرا؟چون معلما خواستگار زیاد دارن؟عوقم میگیره میبینم پسرایی که دنبال پول زن هستن

اخه معلم پولی نداره دنبال پولش باشن بعضیا چون خودشون کارمندن میگن زن خودش کارمند باشه اقلا از پس خرج خودش بر بیاد به زندگیشم میرسه