2777
2789
عنوان

زمان ازدواج تو تقدیر نوشته شده یا زمانش و انتخابش دست خودته

| مشاهده متن کامل بحث + 231 بازدید | 20 پست
۲۴ سالمهتا حالا یه دونه خواستگار هم نداشتم🥲

مثل من 

البته من یه دونه داشتم که عالی بود خودم خیلی خوشم اومد ولی خانواده اون منصرف شدن

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی دست تقدیره؟من همیشه میترسم نتونم ازدواج کنم چون تو خونم البته مجبورما نه اینکه دلم بخواد تو خون ...

حالا تقدیرو با مداد نوشتن میهش عوضش کرد، فقط بگم نگران نباش خدا انقدر دقیق برنامه ریخته که هیچکس رو جا ننداخته

فقط 30 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌸مامان گیلاس و آلبالوی تو راهیم🤱🤰زندگیم خونواده ی ۴نفرم🍒برای سبز شدن دامن همه ی مامان هایی که در آرزوی نی نی هستن دعا میکنم☘️فقط صبر داشته باشید خدا حواسش به همه مون هست🍇🫐

من از اونام که به شدت تو اجتماعم به خودم میرسم شغل و تحصیلات دارم درامدم خوبه ماشین دارم ولی نه خواس ...

اینجوری میشنوم اصلا شاخ درمیارم

تصوراتمو نابود میکنین😂

مثل من البته من یه دونه داشتم که عالی بود خودم خیلی خوشم اومد ولی خانواده اون منصرف شدن

یس میخونم دعات میکنم

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔