2777
2789
عنوان

کسی هست هنوز که دوست صمیمی داشته باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 50 پست

استارتر من فک کنم خیلی از تو بزرگترم  و تجربم بیشتر و دقیقا چیزایی که گفتی منم هستم بعضی وقتا میگم شاید این مدل رفتلر تو قانون دنیا جایی نداره شاید ما داریم اشتباه میکنیم شاید این همه سرویس دادن و نهربون بودن با آدما باید برا خودمون باشه و هربار ضربه میخوریم برا اینکه روزگار بهمون اشتباهمونو نشون بده نمیدونم منم خسته ام از دلسوزی مهربونی کوتاه اومدن و در عوضش تحقیر شدنم بی احترامی حسادت حتی از نزدیکترینام من تصمیم گرفتم تا درست نشم با هیچکس ارتباط نگیرم چون من اینطوری اونا اونطوری نمیشه واقعا فقط از ارتباط با دیگران سرویس میدم و اونام له میکنن منو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ دوستی ندارم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚🌱💚 عشق اول و آخرم استقلالم ⭐️💙👑💙⭐️ گناهه وگرنه میگفتم خدایی Esteghlalam زندگیم 💙💫 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند 💙🙃 میخواهم نامِ تو را تتو بزنم بر بدنم تا که باقی بماند نامِ تو در کفنم 💙🥲 تو قشنگ ترین تعهد منی بند بند وجودم ، نبوده نیست و نخواهد بود جز تو کسی عزیزِ این تن ، استقلال جانم عزیز ترینم 💙 تاجِ کبیر ⭐️💙👑💙⭐️ CR7 🤍

با همشون بهم زدم چون نارسیست بودن. دوستایی دارم که فوق العاده ان اما جرعت نمیکنم باهاشون صمیمی بشم، میترسم اونا هم توقع هاشون زیاد بشه

این کاربری دست چندین نفر است.
پسرام نارفیق دارنذات مهمه نه جنسیتاعتماد بنفست در چه حاله؟

ببین اعتماد ب نفس از درون خیلی خودمو قبول دارم

ولی میدونی من از بچکی از غرور متنفر بودم سعی کردم هنیشه متواضع باشم با وجود اینکه (قصد تعریف تو سایت ناشناس ندارم) واقعا شرایط خوبی دارم خوانوادی ظاهری قیافم تقریبا خوب شرایط مالی اجتماعی شغلی بالا  .... اگر کسی چیزایی ک داشتمو داشت دگ خدا رو بنده نبود 

من ولی همیشه خاکی بودم و بعضی وقتا تواضع زیاد باعث شده اعتماد ب نفسم پایین بره 

مبشه اصلا بگی اعتماد ب نفس چیه دقیقا !

دقیقا دلم میخواد برم با چت جی پی تی درد و دل کنم با دوست نه !

درد و دل با دوست؟😂😂😂😂 

یادمه با یکیشون سر همین بهم زدم.

دختره ۵ ساعت می‌نشست برام حرف میزد، تا میومدم لب باز کنم از خودم میگم سریع گم و گور میشد

شده بودم امام زاده براش...

این کاربری دست چندین نفر است.
ببین اعتماد ب نفس از درون خیلی خودمو قبول دارمولی میدونی من از بچکی از غرور متنفر بودم سعی کردم هنیش ...

اعتماد بنفس یعنی باوری که به خودت داری

اعتماد بنفس کم باشه ،اگر یه کار خوبی برات انجام بدن فکر میکنی چقد بزرگواری درحقت کردن 

خودتو لایق چیزای خوب نمیدونی و کوچکترین احترامی که بهت بزارن از خود بیخود میشی 

و این باعث میشه اگر طرف بهت یه چوب کبریت میده تو یه کارخونه چوب کبریت به نامش بزنی 

حالا از یه طرفم شاید کلا مهربونی که سعی کن خوبی بیش از حد نداشته باشی 

.

اعتماد بنفس یعنی باوری که به خودت داریاعتماد بنفس کم باشه ،اگر یه کار خوبی برات انجام بدن فکر میکنی ...

من همینجودیم 

ولی کلا دل بزرگی دارم

نمیدونم از محبته ک میگی یا عدم اعتماد به نفس !

ببین اعتماد ب نفس از درون خیلی خودمو قبول دارمولی میدونی من از بچکی از غرور متنفر بودم سعی کردم هنیش ...

منم دقیقااااا عین شما

دقیقااااا مثل شما

بعد من شرایط مالیم خوب بود،همیشه واسشون خرج میکردم و هر دفعه چیزی میخوردیم مهمون من بودن

بعد اخر سر ۴۰ هزار تومن منو قهوه ای کردن!!

منم یه راس گذاشتمشون کنار و بعدا از اونم دیگه با ادما به اندازه سطحشون رفتار کردم

همین خاکی بودنا به ادم ضربه میزنه یه جایی هم لارمه ادما سزح خودشونو بدونن که اجازه هر رفتاری به خودشون ندن