2777
2789
عنوان

اگه پول نقد دارین طلا بخرید تو بانک نگه ندارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1562 بازدید | 111 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شما توی بانک میزاری؟؟بانک کار گشایی بیمه میکنه طلاتو؟ چجوریه صندوق امانات

صندوق امانات بلد نیستم نزاشتم تا حالا 

بانک‌گزاشتم بانک کارگشایی 

سیستمش اینجوریه که یه پولی قرض میکنی از بانک بجاش طلاتو‌گرو میزاری پول رو که برگردوندی طلاتو‌میدن 

ولی ما بهاطر امنیت اینکارو‌میکردیم 

بزن تو نت میاد یه سر هم دوست داشتی حضوری برو برات توضیح میدن

صندوق امانات بلد نیستم نزاشتم تا حالا بانک‌گزاشتم بانک کارگشایی سیستمش اینجوریه که یه پولی قرض میکنی ...

بیمه میکنن؟؟یکی میگه بانک خوبه.یکی میگه بانک و این مملکت امنیت نداره.خودم زیاد سر درنمیارم 

بیمه میکنن؟؟یکی میگه بانک خوبه.یکی میگه بانک و این مملکت امنیت نداره.خودم زیاد سر درنمیارم

امنیت نداره؟

بانک موظفه سرمایه شما رو‌حفظ کنه 

این چه خرفیه آخه

یعنی الان پولای بانک‌ رو‌بردن شما بری بانک میگن پول نداریم ؟

بر فرض مثال شما میری کتاب خاطرات مادر بزرگت رو میزاری بانک‌چون ارزش معنوی داره برات 

خب بدزدن آره حبران نمیشه نمیتونن بهت برگردونن 

ولی طلا قیمتش و گرمش مشخصه ببرن هم باید همون قدر طلا بهت بدن 

اصلا عاقلانه نیست فکر کنی طلا رو‌بردن حالا میگن نداریم بهت بدیم 

طرز فکرم اشتباه نیست اگه الان همه عین من نمیرفتن بخرن قیمت اینقدر بالا نمیرفت چون قیمت به قولی کاذب ...

شما یک نفر با نخریدن نمیتونی درستش کنی عزیزم 

خدایا هزاران مرتبه شکرت❤ 

شما یک نفر با نخریدن نمیتونی درستش کنی عزیزم

خب اونکه اره صد در صد ولی متاسفانه دستمم نمیره با گرمی 4900 برم بخرم 

البته ک فکرشم نمیکردم بااین سرعت بالا بره

الانم میگم بخرم باز افت کنه خیلی اعصابم خورد میشه

خب اونکه اره صد در صد ولی متاسفانه دستمم نمیره با گرمی 4900 برم بخرم البته ک فکرشم نمیکردم بااین سرع ...

از من بشنو افت نمیکنه اگه پولاتو لازم نداری طلا تا اخر امسال پنجو رد میکنه و بعد عید بالای شش

خدایا هزاران مرتبه شکرت❤ 

از من بشنو افت نمیکنه اگه پولاتو لازم نداری طلا تا اخر امسال پنجو رد میکنه و بعد عید بالای شش

پولمو نمیخوام ولی همین چند روز 4200 بگو گفتم برم بگیرم درگیر بیماری شدم همچین خوب شدم دیدم واویلا 

اعصابم خراب کرده