2777
2789

حداقل ۱۲ میلیارد میخواد ازدواج

یه خونه ۹ میلیاردی نقلی حداقل

یه ماشین ۲ میلیاردی حداقل

و ازدواج و فلان که بشه ۱ میلیارد مراسم و جهاز و اینا حداقلش ایناست

ارتودوکس💒          سینگل و متعهد💍  متعهد به پزشکی تهران🩺مهاجرتم🇺🇸هدف خیلی بزرگم💸 عشق به عیسی مسیح💒 و مجرد موندنم تا ابد و هیچوقت حتی چت دوستی نکردن با جنس مخالف💡میشه اگر امضامو خوندی واسه قبول شدن پزشکی تهرانم و مهاجرتم به آمریکا و هدف خیلی بزرگم و پایبند بودن به عیسی و مجرد بودن تا ابدم دعا کنی❤🤝🖤به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤     طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱👮❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حداقل ۱۲ میلیارد میخواد ازدواجیه خونه ۹ میلیاردی نقلی حداقلیه ماشین ۲ میلیاردی حداقلو ازدواج و فلان ...

ماشین 2میلیارد؟

خرید خونه کی میتونه واقعا

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
ااره پول در حد معقول میخواد و تلاش دو طرف اگر یکی اینجا کم بیاره خط زدن رسم و رسوم رسم هایی که تو اک ...

ما اولین خونه مون ۴۵ متر بود اجاره ای . وسایل خیلی ساده و محدود خریدیم با یه عروسی شیک ولی جمع و جور 

ولی الان همینها حداقل ۱-۱/۵ میلیارد پول می‌خواد 

ما اولین خونه مون ۴۵ متر بود اجاره ای . وسایل خیلی ساده و محدود خریدیم با یه عروسی شیک ولی جمع و جور ...

اره نمیگم کم میشه که 

میگم اما اگر همینا رعایت نشه به بیشتر از مقدار معقول هم مبرسه.

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
حداقل ۱۲ میلیارد میخواد ازدواجیه خونه ۹ میلیاردی نقلی حداقلیه ماشین ۲ میلیاردی حداقلو ازدواج و فلان ...

ازدواج و مراسم و جهیزیه و عقد و گفتی یک میلیارد

بعد ماشین دو؟

خونه ی حداقل نقلی ۱۲؟

کاربری دست دو تا دوسته🤍
ازدواج و مراسم و جهیزیه و عقد و گفتی یک میلیاردبعد ماشین دو؟خونه ی حداقل نقلی ۱۲؟

رویایی و اشتباه حساب کرد😂

خونه حداقل ۳ ، ۴ تومن 

ماشین ۱ تا ۱ونیم 

جهیزیه ۵۰۰ تا ۱ تومن+ جهیزیه خیلی دوس🤭🤭

عروسی و این بند و بساط ها هم ۱ تومن 

ولی مهم تر از همه اینها اول شغل ، یک شغل نون و اب دار و اینده دااار که از همه اینها مهمتره👌

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤