2777
2789
عنوان

ادامه تاپیک صبحم بخاطر قرار

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 36 پست
حالا خوابش برده سخت نگیر

منم چون خودم خاب میمونم با این قضیه مشکل ندارم 🤣🤣

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
برا من وقت شناسی خییییییییلییییییییییییییییی مهمه مخصوصا اوایلش ینی ممکنه ۵مین دیر کردن باعث شه ...

منم خیلی رو وقت و ساعت حساسم بخاطر همین بهم برخورده

همش مثلا ی جایی ک باید دو نیم اونجا باسم همش سهی میکنم دو و ببست دیقه اونجا باسم ینی تاحالا نشده دو و نیم بشه دو و سی و یک

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم چون خودم خاب میمونم با این قضیه مشکل ندارم 🤣🤣

نه من خواب نمیمونم اما برام عادیه اگر یک نفر یکبار یا دوبار این موضوع براش پیش اومد😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
منم خیلی رو وقت و ساعت حساسم بخاطر همین بهم برخوردههمش مثلا ی جایی ک باید دو نیم اونجا باسم همش سهی ...

دقیقا مث من 

ولی خو هنوز ۹نشده 

پسرا مث ما نیستن شب قبلش استرس بگیرن نخوابن  بیدار میشن ی ربع بعد همونجایی میرسن ک باید برسن 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
نه من خواب نمیمونم اما برام عادیه اگر یک نفر یکبار یا دوبار این موضوع براش پیش اومد😂

من بار اول ک میخاستم برم ببینمش گفت ساعت ۹ اونجا باش گفتم خیالت راحت من ۸ونیم میام 🤣خابیدم تا ساعت ۱۱ گوشیمم یادم رفتع بود از سایلنت در بیارم اصلن یادم رفتع بود ک میخام برم ببینمش ساعت ۱۱ ک بیدار شدم دیدم گوشیمو جر داده از بس زنگ زدع 🤦‍♀️اونم منتظرم مونده بود تا رفتم

ماهر دو افسرده ایم🥺من احساس میکنم اونی که تو دنبالش میگردی منم 🥺منم احساس میکنم اونی که من دنبالش میگردم تویی🥺
من بار اول ک میخاستم برم ببینمش گفت ساعت ۹ اونجا باش گفتم خیالت راحت من ۸ونیم میام 🤣خابیدم تا ساعت ...

اخی😂😂😂

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
ولی الان فقط ی رب مونده و هنوز حواب صب بخیرمو نداده

ای بابا 

تا ۹خبری نشد کنسل کن بندازش ی ماه دیگه 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
وای الان میدونم چقد داری حرص میخوری،کاش ولی ساعتشو صبح نمینداختیمگه پسره سرکار نمیره ک تاالان خوابید ...

اره میره باطری یاطری سازی داره 

برایچی صب نمینداختم؟ ینی براش انقد ارزش ندارم از خوابش بزنه؟