2777
2789

گفتی 9 

هنوز 8نیمه 

پسرا 8/50هم بیدار بشن تا 9 در مرتب ترین حالت رسیدن😂صبر کن

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخه گفتم خواب نمونیاا گفت باشع

حالا خوابش برده سخت نگیر

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
ببخشید یه سوال بی ربطکلاست ساعت چند شرو‌ شده که ۸/۵ تموم شده؟😁

من الان خونم بهش گفتم کلاس دارم ک فک نکنه ی طوری کشت و مردشم و بخاطر اینکه ببینمش حاضرم هر کاری بکنم 

ازون فکرای دخترونه دیگه

وا خودتم بودی همچین فکری میکردی؟

اره 

من الان خونم بهش گفتم کلاس دارم ک فک نکنه ی طوری کشت و مردشم و بخاطر اینکه ببینمش حاضرم هر کاری بکنم ...

خب چه کاریه خواهر،میگفتی کلاسم ده تموم میشه تو ۱۱ بیا

حالا اونم الان میفهمه الکی گفتی که😁

من نمیدانستم معنی هرگز را،توچرا باز نگشتی دیگر   
هه

چرا باید حرص بخورم از موضوعی که طبیعی هست؟

اگر هر بار خواب میمونه و دیر میاد یا نمیاد موضوع فرق داره 

اما اگر یکبار دوبار صرفا پیش اومده خب عادیه

هه

برا من وقت شناسی خییییییییلییییییییییییییییی مهمه 

مخصوصا  اوایلش 

ینی ممکنه ۵مین دیر کردن باعث شه چش رو همه چی ببندم 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند