2777
2789
عنوان

به سمت هر کدوم از افراد خانودام میرم یه ضربه بهم میزنن

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 83 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نطرت با حرف هایی که پیش امده کلا بگذارمشون کنار

بله حتما این کارو بکن ولی به شوهرت نگیا مردا هرچقدرم خوب باشن  پرومیشن وقتی بفهمن خانوادت ی مشکلی داره  اگه شوهرت آدم خوبیه همون بچسب به شوهرت ۴۳ سال باهاشون بودی دیگه بسه ازاین به بعد بچسب ب شوهرت

بچه هم داری؟

چه وضعشه یه چندماه نبودم سریع کاربریمو لغو کردن😒😒😒
بله حتما این کارو بکن ولی به شوهرت نگیا مردا هرچقدرم خوب باشن پرومیشن وقتی بفهمن خانوادت ی مشکلی دا ...

نه یکسال کمتره ازدواج کردم ولی تعجب من اینکه این ادمها از من و زندگیم چی میخوان با وجود اینکه نه بچه هستم نه بی عقل.قبل همسرم تجربه اشنایی با پسر رو داشتم خواستگار زیاد داشتم ولی نمیفهمم از من و زندگیم چی میخواستن و میخوان

نه خانوادت بی ادبن هرکی باید سرش تو زندگی خودش باشه سال یه بار بهشون یه سر بزن برای صله رحم ولی دیگه ...

نظرمنم همینه اونچه که فک میکنن همسرم بی کلاس و....خودشون هستن نه اینکه بگم همسرم پیغمبره نه ...ولی اینکه چیزی از کسی نبینی بیخود بهش گیر بدی چون پولشو باخته و درس نخونده اونم بخاطر جنگ و....در عوض با من خیلی خوبه تمام جهازو برام خربد 

نه یکسال کمتره ازدواج کردم ولی تعجب من اینکه این ادمها از من و زندگیم چی میخوان با وجود اینکه نه بچه ...

خودت شاغلی؟پولی چیزی داری؟قبلا به خانوادت پول کمک میکردی؟

نه خانوادت بی ادبن هرکی باید سرش تو زندگی خودش باشه سال یه بار بهشون یه سر بزن برای صله رحم ولی دیگه ...

بهم میگه مرتیکه چطوری مخ تورو زده گفتم راستشو بخوام بگم ابراز علاقه بیشترش از من بود .داداشم گفت برات متاسفم انگار احمقی چیزی هستی 

من شاغل بودم الان یه زمین دارم فروش نمیره همسرم یه حقوقی داره توی یه سازمانی منتظرم اون فعال بشه پول خوبی هم هست نامه نگاری هاشو کرده 

من شاغل بودم الان یه زمین دارم فروش نمیره همسرم یه حقوقی داره توی یه سازمانی منتظرم اون فعال بشه پول ...

انشاالله

ولی بیخیال خانوادت شو زندگیتوخراب نکن

من تاپیکاتو خوندم. برادرت خیلی پشت شوهرت بد میگه شوهرت سوژه کل خانواده شده. به حرفاشون اهمیت نده رفت و آمدتو بکن. به برادرت هم محکم بگو کاری به کارت نداشته باشه.  اگر هر بار خواست از شوهرت بد بگه بگو خانمت چطوره مادرش چطوره و .. حرفو ببر سمت خانواده همسرش. یا کلا حرفو عوض کن. داداشت خاله زنکه دوست داره پشت همه حرف بزنه حسوده باید یادش بدی به تو کاری نداشته باشه. بهش بگو عزیزم تو مردی باید در مورد ماشین و قیمت دلار و ... حرف بزنی این چه حرفاییه. 

💙💙💙💙

اگه بتونم زمینمو بفروشم باهاش از ایران میرم .چون چند تا کشور زندگی کرده بلده قسنگ چطوری کار کنه اون طرف.برادرام غرور گرفتتشون نمیفهمن دارن چی کار میکنن.این حرفا همش توهین و دخالته نه دلسوزی .اگه دلسوز بودن با مردم مدارا میکزدن

اگه بتونم زمینمو بفروشم باهاش از ایران میرم .چون چند تا کشور زندگی کرده بلده قسنگ چطوری کار کنه اون ...

تو بهتر خانوادتو میشناسی اونا هرکدوم سرخونه زندگیشونن دارن زندگی میکنن ولی کرم میریزن تو زندگیه تو از حسادت نمیذارن تو زندگیتو بکنی  پس قطع ارتباط کن به کل 

من تاپیکاتو خوندم. برادرت خیلی پشت شوهرت بد میگه شوهرت سوژه کل خانواده شده. به حرفاشون اهمیت نده رفت ...

کلا همسر من بخاطر برخورداشون میگه حاضرنیستم توی جمعشون بیام .جلوش سوتی دادن ناراحت شده .تو روش پدرم گفت مخت توی فرغونه .کلا احترام نگه نمیدارن اینم بدش امده

تو بهتر خانوادتو میشناسی اونا هرکدوم سرخونه زندگیشونن دارن زندگی میکنن ولی کرم میریزن تو زندگیه تو ا ...

حسادت به چی؟ خداییش ؟ ولی شوهر من از زنهای اونها خیلی ارومتره کلا شوهرم کاری به هیچ کس نداره