2777
2789
عنوان

دیروز آبروم رفتتت

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 30 پست
کاری ب اون دختره ندارم چون شونزده سالشه و الان جوگیرهولی چ قدر حرف مردم برات مهمهولش کن بابا

بحث حرف مردم نیست خانم

بحث اینه که شخصیت آدم رو پایین میارن این جور افراد

اسی به خاطر حماقت و خل وضع بودن یه دختر جوگیر باید با چهارتا پسر لش درگیر بشه

انقدر شخصیتش بیاد پایین

گور پدر مردم اصلا،اینکه آدم خودش بی احترام بشه و مجبور بشه تا سطح چهارتا آدم لش کوچه خیابونی بیاد پایین اسی رو ناراحت کرده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاری ب اون دختره ندارم چون شونزده سالشه و الان جوگیرهولی چ قدر حرف مردم برات مهمهولش کن بابا

اصلا حرف مردم برام‌ مهم نیست ولی این چیزا فرق داره ما یه عمره اونجا زندگی میکنیم همه میشناسنمون جلو در خونمون بود امیدوارم هیچوقت برات پیش نیاد همیچین لحظه‌ی

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

یه سیلی هم به دختره میزدی، 

منم دیروز توی عابر بانک دعوام شد پولو دیر داد طرف پشت سریم میگفت پول نمیده برو یکهو داد، اونم  ندید گفت نمیده برو، منم پولو گرفتم جلو صورتش داد زدم دیدی پولو داد، خدا کنه آشنا ندیده باشه

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

منم یکدفعه بادوستام میرفتم باشگاه دبیرستان بودم دوستام انقدرتابلوبازی توخیابون اصلی شهردراوردن که اب شدم وازاون موقع به بعدخیلی توانتخاب دوست وسواس به خرج میدم

گاهی انسانم آرزوست
ببخشید منظورم با شما نیست ولی یاد این صحنه افتادم که به دوتا دختر تیکه میندازن اون زشته خیلی شدید وا ...

ای کاش فقط تیکه مینداختن اومده بودن جلومون وایساده بودن نمیزاشتن بریم 

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

بحث حرف مردم نیست خانمبحث اینه که شخصیت آدم رو پایین میارن این جور افراداسی به خاطر حماقت و خل وضع ب ...

من حرفم اینه اسی میگه دختره بلند حرف میزده و می‌خندیده

شاید توی فرهنگ ما این رفتاری باشه ک خیلیا نپسندن ولی در واقع وافعا کار اشتباهی نکرده 

خیلی از نوجوونا توی سن نوجوونی دنبال جلب توجه ان

حالا این دختر فقط بلند خندیده چه اشکالی داره؟ 

همه ی ما ها هم برامون پیش اومده ک مزاحم داشتیم

اسی ب عنوان ی بزرگتر نباید اصن با مزاحما درگیر می‌شده 

اصن نباید جوابشونو می‌داده 

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇
اصلا حرف مردم برام‌ مهم نیست ولی این چیزا فرق داره ما یه عمره اونجا زندگی میکنیم همه میشناسنمون جلو ...

پیش اومده 

تا دلت بخواد مزاحم دم در خونمون

توی خیابون با ماشین 

یا توی رانندگی اذیتم کردن

ولی هیچ وقت با مزاحم ها دهن به دهن نشو

من حرفم اینه اسی میگه دختره بلند حرف میزده و می‌خندیدهشاید توی فرهنگ ما این رفتاری باشه ک خیلیا نپسن ...

عزیزمممم وایساده بودن جلومون نمیزاشتن بریم😐😐 میگفتن تا شماره نده نمیریم حتی برا اینکه برن گفتم شماره خودمو بدم فقط بریننن گفتن نه شماره‌ی این دختره فقط😂 اصلا اشکالی نداره که یه دختر بخنده ولی چ دلیلی داره که ب پسرا نگاه کنه و بخنده چشمک بزنه؟؟ من خودم تیپم امروزیه هیچ مشکلیم ندارم  با هرنوع تیپی ولی آدم باید یکم سرسنگین رفتار کنه این مشکلا براش پیش نیاد من هزار بار بهشش تذکر دادم گفتم اینجوری ب مردم نگاه نکن اینجوری واکنش نشون نده ولی بخرجش نمیرفت تازه خودشم رل دارههه

کاربری دست دوتا رفیقع👭🏻

عزیزمممم وایساده بودن جلومون نمیزاشتن بریم😐😐 میگفتن تا شماره نده نمیریم حتی برا اینکه برن گفتم شما ...

نگفتی چشمک زده😐پس محکم تر بزن در دهنش😂🤣