2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا نهایتن یه دعوا میخاد بشه😂چی میخاد بشه مثلا

اخه گفتم میخوام برم طلاق بگیرم ازاونورم نمیدونستم مامانم ایناازشهرستان دارن میان میترسم جلوشون حرفی بزنه یابداخلاقی دربیاره بعددوسال خونواده ام دارن میان اینم ازشانس منه 😔

گاهی انسانم آرزوست
اخه گفتم میخوام برم طلاق بگیرم ازاونورم نمیدونستم مامانم ایناازشهرستان دارن میان میترسم جلوشون حرفی ...

ن بابا چیزی نمیگه که،این بحثا واسه همه پیش میاد عصبانی بودی یه چیزی گفتی،خودمم وقتی حالم بد میشه اصلا نمیفهمم چی میگم بعدشم پشیمون میشم.شوهرتم ابرو داری میکنه،پیش مامانت اینا خودتو خوب نشون بده شوهرتم بیاد ببینه حالت خوبه و داری میگی میخندی پیش مامانت اینا،چیزی نمیگه

فداتشم بیا بغلم🫂😍تو بیوت زدی پرستار پس معلومه خیلی قوی و مستقل هستی🥰بدرک اگه نمیاد درستش کنه تو ت ...

قربونت بشممممم 💔🫂

مرسی فدات شم کارمو درسمو باشگاه مو همه چیو گذاشتم و اومدم خونه پدرم ....

مرسی ازت که حس خوبی بهم دادی که مهربونم ♥️ 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

اره هوام که اینقد سرده فقد بلغورشیر حال میده😂مادرشوهرم فرستاده بود برامون تا صبح بیدار بوده طفلک ای ...

دستشون درد نکنه 👏

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔