2777
2789
عنوان

اسهال پسرم خیلی شدیده

57 بازدید | 17 پست

دیروز دکتر بردم اندانستیون برا استفراغ نوشت یه ساشه در روز کیدی لاکت و او ار اس.‌ می گه طبق میلش بهش چیز بده.بیشتر کته..سوپ و غذاهای کم چرب و کم پروتیین... اما پسرم بی اشتهاست..دیشبم که گشنش شد کته اوردم نخورد نون پنیر می خواست..خیلی نگرانم..چکار کنم...حجم ادرارش کم شده و خیلی پر رنگه..دوغ می دم‌.او ار اس می دم. اما خیلی شدیده 

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خاکشیرخشک بهش بده

کاش می خورد نه خاکشیر نه به..هیچ کدومو نمی خوره...حالا هم که اشتها نداره همون سیب و موز که قبلا می خورد رو دیگه نمی خوره

نون و پنیر😐

بهش نون و گردو،موز،سیب درختی رنده شده یکم سیاه شده تخم مرغ اب پز  بده 

نوشیدنی تو این دوره اب بهتره

سرم هم میتونی تو خونه درست کنی و بهش بدی البته چون بچه هست باید باهاش کلنجار رفت تا مصرف کنه

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

ببر دکتر این ویروس گوارشیه شاید باشه یه سرم بزنه راحت میشی. 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
دیروز بردم گفت ویروسه ولی سرم ننوشت

من هم خودم هم بچه ام سریع بردم سرم نوشت راحت شدیم. جز با دارو درست نمیشه چیز بیخودی بهش نده

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

پسرمنم دوروزه اسهاله..به پسرم امپول ضدتهوع زد وشربت تهوع..اون موقع ک بردمش هنوزاسهال نبود ازپریروز شروع شد زنگ زدم به دکترش گفت پودرپلانتاژل بگیر باشربت لومپرامید هر۸ساعت بده بخوره..تازه دیشب شروع کردم بهش دادم ایشالاکه بند بره😮‍💨خسته شدم دیگ‌..امشبم مهمون دارم مثلا

روزی میرسدمردان کوچک من،بزرگ مردی میشوندکه برای نگریستن به چهره ماه مردانهِ شان بایدسربالاکنم😍🥲🧿       
پسرمنم دوروزه اسهاله..به پسرم امپول ضدتهوع زد وشربت تهوع..اون موقع ک بردمش هنوزاسهال نبود ازپریروز ش ...

ان شاءاله.. دل و روده ادم از استرس و نگرانی می یاد تو حلقش.

پسرمنم دوروزه اسهاله..به پسرم امپول ضدتهوع زد وشربت تهوع..اون موقع ک بردمش هنوزاسهال نبود ازپریروز ش ...

خدا شفاش بده..برا پسر خودت و خودم دعا کن

کاش می خورد نه خاکشیر نه به..هیچ کدومو نمی خوره...حالا هم که اشتها نداره همون سیب و موز که قبلا می خ ...

عزیزم تروخدا سریع ببرش بیمارستان اصرار به بستری کن 

خاطره خوبی ندارم از اسهال 

اب بدن بچت داره میره ببرش زود