2777
2789

کار ازاد داره و خیلی زیادی اهل کارکردنه گاهی تا دیر وقت کار میکنه البته تفریح آخر هفته شم داره برای من تا الان کم نذاشته ولی میدونم بعد از واج هم همینجوره و تو کارای خونه هیچ کمکی ندارم، با وقتی بچه دار بشم میترسم همه مسئولیت های بچه بیوفته رو دوشم. من دوست داشتم طرفم کاری باشه و از لحاظ مالی تامین باشم الان پاقعا هم همینجوری و شرایط مالیش خیلی خوبه. اما این چیزا هم نگرانم کرده

کسی تجربه ای چیزی داره کمکم کنه 

اگه خودت شاغل نیستی پس طبیعی هست که کار های خونه گردن تو باشه

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

چند سالشه 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۳۰

کلا مردا دهه 30 تا 40 تمام فکرشون کاره

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

جوونا همه دنبال کار و پول درآوردن بعد شما مینالی 

خداروشکر تنشون سلامت تا جوان هست باید کار کنه آدم از یه سنی به بعد ذوق و تواناییش کم میشه

هرچی بیشتر میگذره بیشتر دلم میخواد ساکت باشم و در مورد هیچی با هیچکس حرف نزنم:) 

خب اون موقع کمکی میگیری یا برا بچت پرستار میگیری

فکر پمیکنم موافق پرستار و اینا باشه، حتی دلش نمیخواد مثلا بچه مون چند ساعت که من سر کارم پیش پدر و مادرمون بمونه. میگه بچه باید پیش پدر مادر خودش باشه. تو میری سر کار من خودم یه فکری میکنم 😐 با شغل منم موافق نبود اما من همون اول بهش گفتم شغلمو دوست دارم کارمو ول نمیکنم 

بعضی مردا که توخونه نشستن کاربیرون ندارن و کمکی هم نمیکنن خرجی هم نمیدن طلبکارم هستن مگه چند درصد آقایون کارخونه وبچه داری کمک می کنن خداتو هزاران بارشکر کن که کارمی کنه دستش به دهنش میرسه فردا حسرت چیزی به دل خودتو وبچه هات نمی مونه مشکل اجاره نشینی وخرج زندگی نداری اونم تواین زمونه بااین مشکلات