2777
2789

بیایم همدیگرو دعا کنیم 🤲📿 اگه نذر یا چله ای هم می دونید، لطفا دریغ نفرمایید... 

مهربون، میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستی🌹🌹

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نماز استغاثه به حضرت زهرا سلام الله علیها 

حدیث کسا 

زکات عقل تحمل نادانان است... .چقدر سخت و طاقت فرساست که خلقی از زبانت در امان نباشند چقدر کاربر ترسناک تو این سایت هست که فقط باید ازشون دور شد و فرار کرد و چقدر باید تاسف خورد که معنی و مفهموم خیلی از کلمات رو بلد نیستن و مدعی هم هستن پناه میبرم به خدا از هتاک و فحاش افسار گسیخته من سلیطه بازی بلد نیستم... ..ادب از که آموختی؟! از کاربرهای هميشه در صحنهٔ نی‌نی سایت!!!!کاش یاد بگیریم نظر با عقیده متفاوت هست لطفا عقاید خودتون رو در قالب نظر به دیگران تحمیل نکنید بله با شما هستم کاربر همه چیز دان که تمام کتاب های دنیا با عنوان های مختلف رو مطالعه کردی اما هنوز اندر خم فهم تفاوت نظر با عقیده هستی 
چجوریه

تا ۴۵ رور هر روز سوره بقره میخونی

در آخر هم صدقه میدی

برای رسیدن به شغل و درآمد دلخواهم و سر و سامون گرفتن زندگیم و شفای پسرم ممنون میشم یه صلوات بفرستین. ان شاء الله لبتون خندون و دلتون شاد باشه

لطفا اگ دعایی برا رفع سنگینی جز سوره بقره بلدین بهم بگین

یکی پوساله دوبار از لحاظ کاری ازمون دزدی کردن پنج بار موبایلمون شکست 

اخرین بار خودم مجبورشدم کلا ی موبایل دیگ بگیرم

موبایل داداشمو دزدین

تو کوچه بالای خونمون ی جریان ناموسی پیش اومده بود ی مشت ادم باقمه رفته بودن دعوا دیدن طرف خونه نیست حرصی شده بودن

بعد موقعی ک بابام از کار با ماشین اومده بود پس تا ماشینو پارک کرد از مغازه خریدکنه کلی با چاقو ب ماشین اسیب زدن تهشم قمرو انداختن سمت بابام ک اگ سرشو نمیبرد عقب میخورد تو گردنش

ب مادرم تهمت ناموسی زدن پشت هم اتو جاروبرقیمون سوخت شاید نزدیک صدپنجاه میلیون خرج ضررای مختلف کردیم همین دیشبم یهویی گازمون‌میخواست منفجر شه شانس اوردیم بابام فهمید اصلا رزق روزی نداریم خونمون‌ سر چیزای مسخره خیلی وقتا دعواست خودم دست میبرم سمت بیشتر کارا نشد داره

دوبارم تا دم مرگ رفتم 

لطفا اگ دعایی برا رفع سنگینی جز سوره بقره بلدین بهم بگینیکی پوساله دوبار از لحاظ کاری ازمون دزدی کرد ...

عزیزم بیا تو این گروه و کانال از چله ها و چیزایی که میزارن استفاده کن.

ماهانه نور درمانی هم انجام میدن.

شما باید مرتب حصار خضری رو بخونید. به مادرتم بگو. سوالی بود بپرس ،راهنماییت کنم 

💝 درمان های معنوی با نور خدا 💖

❤درمانگر حوزه متافیزیک با حضور دومدیوم روشن بین❤

جسمم را به خاک روحم را به خدا

راهم را به شما می سپارم

مثل پرنده ها راهیم و رها

مثل پرنده ها بی قرارم

🇮

لینک گروه کانال👇

@mehasee7

@marg_ham_zibast2

لینک آرشیو کتابها☝️