2777
2789
یا ودود بخون نماز بخون مشکلت هل میشه منم برات دعا میکنم

دو بار خوندم یا ودود۱۰۰۱ بار.توروخدا دعام کنیم.دلم واسه بچه هامو خونم تنگ شده

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
کدوم اقاهه.بنداز دور .یه چیزی بگن بهت حالا که تو اعتقاد نداری بهتر حرفمو میفهمی.اصلا این دعا و اینا ...

من بااینکه اسم طرفم بهم گفتن کیه کلی تعجب کردم وبااین حال پیش خودم جای شک گزاشتم چونکه ازتهمت زدن واقعا میترسم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چند ماه پیش دخترم از لای آجر دیوارمون یه دعا پیدا کرد.چون من اعتقاد ندارم انداختمش سطل آشغال.حالا زن ...

چه ربطی به اون دعا داره.ببین مشکل زندگیت کجاست.یه برگه تدشته هیچ کاری نمیتوته بکنه.من یه زن عمو داشتم کل عمرش تا دست و پا داشت دعا نیگرفت و بد خواه این و اون بود.هیچکه هیچیش نشد .فقط خودش رفته رفته به فلاکت رسید.عزیز دلم یه کاغذ یه نوشته هیچ کاری نمیتونه انجام بده.همون کافذ را باز میکردی میخوندی.همین سوره قران توش نوشته.سوره حمد و توحید.گول این حرفا را نخور.ببین مشکل زندگیت کجاست.شکایت کن از همسرت کوتاه نیا که بار اخرش باشه.دست رو زن بلند میکنه

واقعا ماازیه آدم خیلی مومن ودرویش طور پرسیدیم اسم طرفو گفت واقعا ایناچه جوری میفهمن

سلام عزیزم میخواستم بپرسم که میتونید شماره تماس این بنده خدا رو به منم بدید 

چه ربطی به اون دعا داره.ببین مشکل زندگیت کجاست.یه برگه تدشته هیچ کاری نمیتوته بکنه.من یه زن عمو داشت ...

منم چون اعتقادی ندارم انداختمش دور.

اما همسرم یهویی از این رو به اون رو شده.همه تعجب میکنن حتی مادرخواهر خودش.انشاءالله خدا خودش هدایتش کنه 😢

انشاءالله هر کی واسه زندگی دیگران بد میخواد سر خودش بیاد.من واگذارش کردم بخدا هر کی زندگیمو بد کرد.انشاءالله سر خودش بیاد

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
منم چون اعتقادی ندارم انداختمش دور.اما همسرم یهویی از این رو به اون رو شده.همه تعجب میکنن حتی مادرخو ...

خوب ببین مشکل همسرت چیه.یا کسی را پیدا نکرده باشه.اعتیاد نباشه.دوست و رفیق بازی نباشه.نمیشه که بخاطر یه برگه نوشته باشه.حالا اخرش به حرف من میرسی.ایشالا که همسرت سرش به سنگ بخوره.ولی هیچ که نمیتونه زندگی یکی دیگه را خراب کنه.تقصیر زیر سر همون همسرته.

دعا کن همسرم از کارهاش پشیمون بشه و بیاد ببرتم.حتما تو خونه میذارم پخش بشه‌الان از دستم کاری برنمیاد ...

سوره ناس را به تعداد حروف ابجد اسمت در یک مکان مشخص تاسه روز بخون.

انشاءالله زودتر گره از کارتون بازبشه.

یا حضرت الیاس، سلیمان، خضر ،موسی، عیسی،احمد،ابراهیم،لوط مددی.
سوره ناس را به تعداد حروف ابجد اسمت در یک مکان مشخص تاسه روز بخون.انشاءالله زودتر گره از کارتون بازب ...

مطمئنین مشکلم حل میشه؟؟

اگه بشه حتما انجام میدم