2777
2789
عنوان

وای دیدین چی شده دم عیدی بیچاره بد سوختن

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 46 پست
واقعا کاراشون تهوع آور بود همون بهتر که بستن هر کس یه شوهر خل و چل کرده اومدن جلو دوربین اخه هنری هم ...

آره واقعا بعضیا سرگرم میکنن و واقعا خنده دارن،نه اینا که ترویج کودک همسری بود واقعا

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اونا براشون درآمده و بخاطر پول و شهرت اینکارارو میکنن. باید تعجب کرد از کساییکه دنبالشون میکنن😑😑😑 منکه اینایی که گفتیو نمیشناسم ولی هروقت ادم بدرد نخور میبینم توو مجازی که کارای بیهوده میکنه و هنری نداره و بدرد نمیخوره دعا میکنم پیجش یا اگه یوتیوبه کانالش از بین بره😁

یه صلوات بفرستید این اضطراب و پنیک که درگیرش هستم خوب بشه💜💖💙💛 اگه اطلاعی درباره درمان اضطراب مزمن و حمله پانیک دارید لطفا بهم بگید کاربری دست دونفره

عزیزم اصلیه ۸۰۰ کا فالور داره مال خودشه قبلا هم تو اکسپلورم اومده بود همین اصلی هست

شهره رو پروندن گفت دارن یکی یکی می پروننشون

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند

[QUOTE=363968598]اونا براشون درآمده و بخاطر پول و شهرت اینکارارو میکنن. باید تعجب کرد از کساییکه دنبالشون میکنن😑😑😑 ...[/QUOTEمنم دقیقا اینایی که فالوشون میکنن بیشتر رومخم هستن،اونا احمق ترن بنظرم....چون اون بلاگره پشت اون خل بازیاش هدف داره ،خاک تو سر کسایی که اینارو گنده کردن با فالو کردنشون 

امیر آرتا کار خودشو کرد خخخ

کی هست

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم که هرساعت از شبانه روز یکیمون اینجا پلاسه. قابل توجه کاربران کنجکاو😇

[QUOTE=363968598]اونا براشون درآمده و بخاطر پول و شهرت اینکارارو میکنن. باید تعجب کرد از کساییکه دنب ...

والا ادمایی که الان مثلا مهم و معروفن رو همین ما مردم عادی گنده شون کردیم وگرنه بندازی جلو سگ بخورن تف میکنن از بس که گوشت تلخن و رو اعصاب 

یه صلوات بفرستید این اضطراب و پنیک که درگیرش هستم خوب بشه💜💖💙💛 اگه اطلاعی درباره درمان اضطراب مزمن و حمله پانیک دارید لطفا بهم بگید کاربری دست دونفره