2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین علت این حالم چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 35 پست
شاید استرس داریچون من واسه امتحانام که استرس داشته باشم اینجوری میشمبرا من یه جور استرس نهفته هستحتی ...

من شمارو ذخیره میکنم فردا راجبه استرستون صحبت کنیم میتونم کمکتون کنم استرسو فراموش کنید 

معذرت میخام الان ی دلپیچه خیلییی شدیدهم گرفتم گلاب به روتون اسهال شدید پانیک چطوریه؟

یه حالت اضطراب شدید همراه با تنگی نفس و تپش قلب و حالت تهوع و احساس لرز سرما یا گرما...ویه سری علائم دیگه..برو دکتر عزیزم  اگه بازم اینطوری شدی بهت دارو میده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه خیر علائم اکسیژوفرنی داشتن طبق توضیحاتشون طبعشون سردو گرم شده توی خواب که آزار دهنده یه مقدار

یا خدا اکسیژوفرنی که یعنی تیمارستانی ‌‌‌😅واقعا این علائم چه ربطی داره به اون دکتر

یه حالت اضطراب شدید همراه با تنگی نفس و تپش قلب و حالت تهوع و احساس لرز سرما یا گرما...ویه سری علائم ...

عزیزم من ۱۸روزه لاکتوگام مصرف میکنم ی نوع انتی بیوتیکه،.گوگل سرچ کردم زده بوداز عوارض انتی بیوتیک میتونه باشه اسهال ابکی معذرت میخام،بنظرتون چقدر زمان میبره ازبین بره؟

عزیزم من ۱۸روزه لاکتوگام مصرف میکنم ی نوع انتی بیوتیکه،.گوگل سرچ کردم زده بوداز عوارض انتی بیوتیک می ...

دقیقا یکی از عوارض آنتی بیوتیک اسهاله وتا زمانی که دارو رو مصرف میکنی ادامه داره