2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاپیک‌قبلش گفته میخواسته رحم جایگزین بشه بعد انصراف داده ازش شکایت کردن

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
دلیلش چیه والا متوجه نشدم چیه راهنمایی کنیم

نوشته بود پروسه انتقال طول کشیده شوهرش هم راضی نبوده گفته نکن

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
نه چکاب اولیه رو رفتم و رو دارو بودم پروسه طولانی شد چهار بار از من آزمایش گرفتن منم گفتم مگه من موش ...

اگر قرارداد امضا نکردی و مدرکی ازت ندارن هیچ کاری نمی تونن بکنن

شکایت هم بکنه شما می تونی بگی قرار بود آزمایش بدم اگر آزمایش هام خوب بود انجام بدیم

آزمایش دادم قبول نکردن گفتن نه خوب نیست باز دوباره گرفتن دیگه آزمایشم خوب نبود کیس مناسب نبودم

خودشون هم خواستن از من آزمایش بگیرن ببینن کیس مناسبشون هستم یا نه خوب هزینه اش با خودشونه دیگه