2777
2789
عنوان

خدا لعنت کنه شوهرمو که تا این وقت شب نتونستم بخوابم

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 60 پست
فکرکن شوهرم مقصر میگ هیچی نگوتواخلاق نداری بزارمشکلاتشوبگم برات1_دهن بین ودهن لق همه چیزوب خانوادشمی ...

تواین مشکلاتوداری؟؟؟ 

ای ک مراخــــوانـــده ای  راه نشـــانـم بـده✨🤲🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکرکن شوهرم مقصر میگ هیچی نگوتواخلاق نداری بزارمشکلاتشوبگم برات1_دهن بین ودهن لق همه چیزوب خانوادشمی ...

شوهر منم تهدید به خیانت میکنه بهم دروغ میگه بعدش به من میگه تو مریضی تو شکاکی گیر میدی 

پور*ن نگاه میکنه 

دوستشو به من ترجیح میده 

خاک برسرشون 

شوهر منم تهدید به خیانت میکنه بهم دروغ میگه بعدش به من میگه تو مریضی تو شکاکی گیر میدی پور*ن نگاه می ...

خدایا نمیدونم چرازن گرفتن

خوب نرفته باشی ،اگه رابطه بد بوده چرا انجام دادی ،چون رابطه داشتی باید برین زیر سقف ،فقط بخاطر همین ...

یه دلم میگه ولش کن یه دلمم میگه شاید واقعا مقصر منم... اگه جدا شم سرکوفت خانوادم مخصوصا مادرمو چیکار کنم

،، اگه هزاربارازدواج کرده باشی، بخاطر خط خطی کردن دستش میگم...... اختلال داره باید برن دکتر.

وای هرباری جای بدنشو داعون میکنه

،، اگه هزاربارازدواج کرده باشی، بخاطر خط خطی کردن دستش میگم...... اختلال داره باید برن دکتر.

کاری کرد افسردگی شدیدگرفتم منم شدم عین خودش خواستم ازدسش خودکشی کنم ولی چون گفت روانی گفتم فردا میمیرم هزارحرفم پشتم میزنن

توروخداسمتش نرو من هیچوقت نمیگم جداسو خودم بدترین مشکلات رودارم و دارم تلاش اخرمومیکنم بقیش سپردم بخدا منم مث توازفکرزیادوگریه خواب ندارم اشتهاندارم ولی یمدت فاصله بگیر تلاشتوبکن حسرت تودلت نمون 

منو همسرم عقد بودیم داشتیم کارای عروسی رو میکردیم یه روز تلفنی سر آرایشگاه بحثمون شد خواهرش گفته بود ببر فلان آرایشگاه منم خودم آرایشگاه انتخاب کرده بودم همسرم اصرار می کرد نه خواهرم صحبت کرده باهاش تخفیف گرفته و....پدرم بحثهای ما رو شنید تلفن رو قطع کردم گفت چیه جریان منم گفتم گوشی رو برداشت زنگ زد به همسرم با احترام و محبت گفت پسرم الان که خواهرت آرایشگاه رو انتخاب کرده و کارهاش رو کرده پس شما دست نگه دارید وقتی خواهرت عروس شد شمام بعدش برید سر خونه زندگیتون شوهرم تعریف میکنه میگه اون لحظه قبضه روح شدم گفتم بخاطر یکم بالا پایین زندگیم خراب شد میخوام بگم از یه جایی به بعد بذار پدرت پشتت در بیاد که حساب کار دستش بیاد

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
کاری کرد افسردگی شدیدگرفتم منم شدم عین خودش خواستم ازدسش خودکشی کنم ولی چون گفت روانی گفتم فردا میمی ...

ببین  میخوای آسیب نبینی باید دست ازش بکشی، بعد فقط شروع کن محبت کردن بدون انتظار (شاید طول بکشه  اثرش ببینی اما بدون آخرش میفهمه که اشتباه کرده وخودش کم کم رفتاراش درست میشه)

باید رو خودت کار کنی تا به نتیجه برسی. یه لیست تهیه کن. کارای خوبی که میتونی انجام بدی کم کم شروع کن.. انجام بده

مهم تر از هر چیزی زندگیتو بسپار به حضرت فاطمه زهرا علیهاالسلام، باهاشون درد دل کن بگو زندگیم سپردم بهت... خیلی خیلی اثر میزاره.... دعاوذکرم آرومت میکنه مخصوصا 4ذکر آرامش بخون.... انشاالله خوشبخت میشی. 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
وای هرباری جای بدنشو داعون میکنه

ببین اونم نیاز به کمک داره، آرومش کن، اگه رفتاری ازش دیدی که به دلت نیست با خودت بگومیتونم قوی باشم هنوز بهش محبت کن.... اینقدمحبت بدون انتظار انجام ب ده تا بهت ایمان بیاره. شروع کن. 

برام دعاکنید برای زندگیم.....    از خدامیخوام تو لحظه های غیر ممکن شادتون  کنه... 
منو همسرم عقد بودیم داشتیم کارای عروسی رو میکردیم یه روز تلفنی سر آرایشگاه بحثمون شد خواهرش گفته بود ...

خیلی بی احترامی میکنه باورت میشه فحش میده ب بابام کم اوردم بخدا بخاطریسری مسایل گیرم