2777
2789
عنوان

پسری ک

1 بازدید | 37 پست

اگه پسری ی بره دنبال انتخاب مادرش ولی دختره که براش انتخاب کردن از نظرش خوب نبوده بیاد دوباره باهات تو رابطه 

بگه ی مدت بگذره میام خاستگاریت ۶ ماه تا یسال بهم فرصت بده  بعد از لحاظ رفتاری همش بهت بگه اگه رفتارتو درست کنی باز با مامانم حرف میزنم یا فلان لباسو بپوش و.... بگه 

واسه هزینه بهت بگه بیشتر از ۳۰۰ تومن خرج نکن 

همشم بخاد زود بزاره خونتون 😐

میرین بیرون یهو به دخترا نگا کنه بعد همیشه دخترا بهش نگاه میکنن 

فاصله سنی ۷ سال بزرگتر باشه (من۱۹اون ۲۶)

از لحاظ قیافه عکسو میزارم

شرایط مالی مهندس باشه خونه ماشین داشته باشه 

یسری جنتمن بازی دربیاره در برات باز کنه گل بگیره و...

حالا حرفایی که درباره ازدواج زده 

سکه کلا ۵ تا بیشتر مهریه نمیکنه 

جهزیهه خودمون بدیم 

وام ازدواجمم بدم بهش قسط هاشو  اون میده

دوسال تو عقد بمونیم ی ماه عسل میگیره و عروسی نمیخاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخاطر شرایط سکه وامخودش میگه ازدواج باید ساده باشه

ببین من نمیدونم شرایط خانوادگیت چیه.ولی اگه از لحاظ مالی خیلی خیلی ضعیف هستین باید این شرایطو قبول کنی.

هرچه مرا یا تو انداخت ،برانداختمش                                                      عشق تو انداخت دلم را،به چه من باختمش؟

ببین من نمیدونم شرایط خانوادگیت چیه.ولی اگه از لحاظ مالی خیلی خیلی ضعیف هستین باید این شرایطو قبول ک ...

چ ربطی داره ایشون حتی خاستگاری یدونه دندون پزشک رفتن این شرایط گفتن طرف قبول کرده ولی خودش  از رفتار دختره خوشش نیومده

از چه نظر

معلومه آدم خسیسیه زندگی با آدم خسیس فاجعست

بره با یه دختری ک مامانش انتخاب کرده باز دوباره برگرده!

بگه ۵تا سکه یکم کم نیست!شک داره به انتخابش؟!

این آدم معلومه نمیتونه برای خودش تصمیم بگیره به انتخاب خودش شک داره راحت میزاره بقیع تو زندگیش دخالت کنن

حالا شرط کذاشته ک اگه اینجوری باشی من تازه حرف ازدواجو به مامانم میگم؟!

میخواد تغییرت بده و اینی ک هستیرو قبول نداره

چ ربطی داره ایشون حتی خاستگاری یدونه دندون پزشک رفتن این شرایط گفتن طرف قبول کرده ولی خودش از رفتار ...

دندونپزشک؟دختر جان ساده نباش.من ۳۲ سالمه تهرانم هستم.خیلی ادم ها دیدم.مخصوصا ادم هایی که خیلی قیافه معقولی دارن و توی چشمات نگا میکنن و خالی میبندن

هرچه مرا یا تو انداخت ،برانداختمش                                                      عشق تو انداخت دلم را،به چه من باختمش؟

اره دختره دندون پزشک بود و طرف قبول کرد همچین شرایطی رو

شما با اون دختر صحبت کردی؟

معلومه آدم خسیسیه زندگی با آدم خسیس فاجعستبره با یه دختری ک مامانش انتخاب کرده باز دوباره برگرده!بگه ...

مثلا دوتومن تو ی شب خرج کنی زیاده 

واقعا اگه همچین شرایطی نزاره خانوادش قبول نمیکنن همین الانش پذیرش من واسه مادرش سخته

مثلا دوتومن تو ی شب خرج کنی زیاده واقعا اگه همچین شرایطی نزاره خانوادش قبول نمیکنن همین الانش پذیرش ...

مگه قراره مادرش بپسنده شمارو؟

پسره اگه واقعا با عرضه باشه نمیزاره هیچ کسی درباره شما نظر بده

نه ولی خودش میگفت حتی طرف فرهنگی معلم بود اونم به شرایط اوکی بود

منم بهت میگم که لیلا اوتادی عاشقمه ولی من نمیخوامش،باید باور کنی حرفمو؟