2777
2789
عنوان

سیسی ها بیاین عکس بگذاریم🗿✨

| مشاهده متن کامل بحث + 2517 بازدید | 435 پست
ب دهنت مزه داده اینقدر اسم میبری

ن من کارم اینه تو خورد و خوراکته البته حقته اسم خدا حرمت داره ک ب دوروغ تهمت میزنی همون هدا جوابتو نده خدای من نیست

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ن من کارم اینه تو خورد و خوراکته البته حقته اسم خدا حرمت داره ک ب دوروغ تهمت میزنی همون هدا جوابتو ن ...

اگه دروغ گفتم اوکی 

تا میتونی دل به دست بیار دل شکستن هنر نیست...

تو فقط حرفای منو میبینی

حرفت چیییی بود عکسمو گذاشتم داری از همون اول منو فوش میدی مینونی بگی این عکس تو نیست دیدم نو گوگل ن فوش بدی اصا سودش چ بتو رسید عکس من فیک باشه

حرفت چیییی بود عکسمو گذاشتم داری از همون اول منو فوش میدی مینونی بگی این عکس تو نیست دیدم نو گوگل ن ...

ببین خواهر گلم تو الان سوختی فقط

تا میتونی دل به دست بیار دل شکستن هنر نیست...

اگه دروغ گفتم اوکی

ببین دوروغ گفتی؟ 

خدا بزنه ب کمرت چون تهمت زدی دلم نبود نفرینت کنم اولین کاربریه باهاش انقدد بد حرف زدم چون بد حرف زد

ببین دوروغ گفتی؟ خدا بزنه ب کمرت چون تهمت زدی دلم نبود نفرینت کنم اولین کاربریه باهاش انقدد بد حرف ز ...

هانی ولش کن

معلوم نیست چشه

مریضه 

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

ببین خواهر گلم تو الان سوختی فقط

از اینکه  ریدم بهت سوختم.؟؟؟ یا از اینکه در حدم نمیبینمت بیخودی بحث و کش دار کردم.؟؟؟